Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
9.fejezet:végső emlékezés...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
9.fejezet:végső emlékezés...

Eleinte nem tudtam mit tegyek,olyan gyorsan peregtek a percek,és nem láttam át a borús felhőkön,melyek eltakarták kilátásban lévő esélyeket.A réten sétálgató bácsi,és fia éppen vitatják,hogy milyen is volt a múltt,és ehhez képest a jövő mennyiben fog eltérni....
Rohamosan csökken időm,és kilátásom,a jövő megismerésére,de annyit elmondhatok,hogy a múltnál jóvalta szebb,és gond nélkülinek kellene lennie,hisz már ismerjük hogy honnan jöttünk,és hogy merre tartunk.
-Dehát te sokmindent megéltél,akkor csak tudod hogy mikor mit kell tenni,nem?
-Az hogy én megéltem az életem nagy részét,nem jelenti azt hogy meg is tanultam a leckét.Tudod a földön,a kapzsiság,és a bűnüldözés nem fog soha megszünni,és ez fogja átvenni a hatalmat a világon,ha nem teszünk ellene.
-Dehát mit tehetünk,mi kis állampolgárok?
-Semmit,csak annyit,hogy jól kell választani minisztert,ki nem saját magával törődik,hanem érdekli az ország sorsa.
Meg persze, ha az embernek vannak barátai,de ne feljtsd el,azokra gondolok,kikben meglehet bízni igazán,és nem kell attól tartanod,hogy mikor kerül a hátad mögé...
A te nevelésednél erre nagyon ügyeltem hogy ne essél ugyan abba a hibába,melybe én estem,hogy elüldöztem mindenkit mellőlem,a sok gyanakvásokkal,és rágalmazásokkal,melyek néha igazak voltak.
-Értem,de honnan fogom ezt észre venni,és hogyan szűröm ki a kapzsikat,és a barátnak álcázott ellenségeket?Ezeket még nem árultad el apa!!!
-Igen,erre semmi mást nem tudok mondani,minthogy sok sok tapasztalat,és szenvedés árán,mert az életben az a legrosszabb,amikor valakiben bízol,és hátbadöf,teljesen felesleges dolgok miadt.
--Ezt a beszélgetést a fiú már nagyon várta,hisz nem mert,vagy csak nehezen mert bárkihez is közelíteni,attól félve,hogy tapasztalatlan,és kihasználják nagylelkűségét,melyet oly becsben tart.
Apja és fia,a mezőről elkezdett befele sétálni,mert már elkészült az ebéd,és apja elárúlta neki,hogy ez még semmi volt ahhoz amit mondani fog neki,és hogy ne gondolja hogy szép,és hibák nélküli világban élünk.
Tehát a fúnak,még nagyon sok dolgot kell tudnia,hogy azt mondhassa az apja,hogy felkészült a nagyvilági életre,és könnyen elbánhat a feladatokkal...
FOLYT. KÖV.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat