Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Why so serious...?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Why so serious...?

Soron következő írásomat elkezdve,tűnődöm,hogy miként lenne helyes megoldani az apró dolgokat,mely határtalan feladatokat szolgál elém.Ketten egyszerűbb,de egyedül biztonságosabb,kevesebb az esély a bukásra.Manapság mindenki csak magára gondol,és úgy épít fel mindent,nehogy véletlen is ledöntsék azt egy perc alatt...egy élet munkáját!
Gyakran gondolok arra hogy mi lett volna ha...vagy akár mi lenne ha...De ez már a múlt,és a jelen és jövő egy külön elágazásán elhaladtam,melyen nem szeretnék egy lépést sem visszahőkölni!
Nem,mert a veszíteni való dolgok sokasága fenyegető jobb keze megálljt parancsol.
Tudom,hogy nem vagyok hibátlan,és hogy sok sok olyan dolgom van melyet jobb lenne elhagyni,és akkor egy saját stílust ki tudnék alakítani,mely merőben és gyökeresen változna a hozzá állásom a dolgokhoz.Mindenki ezt akarja,akarva és akaratlanul is jelzi nekem,hogy Hé ember nézz már magadra,földön kúszó,leleplezett ember vagy.Kezedet fogva húzunk a porban...ébredj fel,kelj fel,és küzdj....van miért...ezek a némán ki nem mondott szavak érződnek,és jelképesen is,de veszem,csak nem könnyű.
Nem...nem hát.
Hát ezért súlyos...?
Adva a kérdés,adva van az érzés,adva vannak a tettek,melyek mélyen lappanganak...gyerünk,kelj fel,ébredj fel,hogy mindenki megismerhessen!!!!
Aki ismer,tudja kiről s Miről beszélek,nem akartam,de muszáj!
Muszáj felébreszteni,sok dolgon segített át,és most is kell,kell hogy legyen,legyen mellyel elérem a célomat.
Róla van szó!
Ő az!
Hát most már mindegy,ennyire kell...
[Byez]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat