Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AnRy naplója


AnRy [206779 AL], gazdája AnRy
Imádom ezt a lányt!!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/206779
Imádom ezt a lányt!!!!!

haligali Kedves Olvasóm!:)

el kell hogy mondjam, illetve írjam, hogy van egy lány, akit irtózatosan imádok!!!! hujjj-jujjj-jujjj, de nagyon!
csak attól tartok, hogy nem fog összejönni:(
na de erre gondolni sem akarok, bár benne van a pakliban...
hogy miért imádom ezt a lánykát? mert hihetetlenül kedves, és bár kicsi a beszélőkéje a levelek terén, de ezért nem bánttyuk(<--direkt írtam Tyével). talán...végre megnyugszik drága szívecském, és végre összejön egy komoly kapcsolat az életemben. nagyon örülnék neki. és jobban vigyáznék a lánykára, mint a saját életemre.
nem is az a dolog kering bennem, hogy "húúúúúú bazze!!! ez a csaj kell nekem, és úgy gerincre vágom, aztán lesz, ami lesz"! nem. én nem ilyen vagyok. aki ilyen, azt seggbe kéne rúgni! na jó...én is fiúból vagyok, de talán nem olyan agyam van, amiben csak a szaporodási és kanos hormonok keringenek. személy szerint én olyan fiú vagyok, aki képes érezni, és szeretni. (akik most lebénáznak, meg lepuhapöcsöznek, azok kapják be a...tudják mit)
imádom ezt a kiscsajt (sorry a "kis" jelzőért), és tényleg boldog lennék, ha összejöhetnék vele. azok a szemek babonáztak meg! azok aztán nagyon! benne van minden, ami kell egy fiúnak! ha úgy nézzük, belefér az egész világ! ugyanis (ezt próbáljátok ki, meg fogtok lepődni) ha egy este kint állsz a kedveseddel a csillagos ég alatt, és a kedvesed felfelé néz, és te közelebb lépsz hozzá, és belenézel a szemébe, ott látsz majd mindent! minden csillagot!
és tudjátok, hogy mit érzek legbelül? nos...elég nehéz remegő kezekkel leírni... SZERETEM ezt a lányt! teljes szívemből! és csak egy dolgot szeretnék kérni a Mennyei Nagy Bátyótól: hogy segítsen nekem, hogy a lány is így érezzen irántam.
Olvasóm képzelje el, hogy ez a lány egy csinos, szőke hajú tünemény, és először én is azt hittem, hogy Éva leszármazottja lehet.
rájöttem, hogy számomra ő a fény, vagy talán az a kis szikra az életemben, ami felrobbant. amikor beszélek is vele, és megkapom az sms-eit, a torkomban dobog a szívem! olyankor legszívesebben felkiáltanék az örömtől, de sajnos nem lehet, mert suliban vagyok, és itthon meg anyámék hülyének néznének, ha ordibálnék félpercenként:))))

hát...kábé ennyit írok máma ide! de azt mindenki tudja, és legfőképpen ő, hogy a szívem az ő szívéhez van bilincselve! és a kulcs valahol az óceán mélyén van.

JHA! és köcce, hogy benéztél:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat