Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AnRy naplója


AnRy [206779 AL], gazdája AnRy
a mámáról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/206779
a mámáról

1. írásmondás
találkoztam az én egyetlen drágámmal. asszem egyre jobban érzem, hogy ő az akire ebben a nyamvadt világban számíthatok egyedül. iszonyatosan jól esett ahogy megszorított és ölelt. ő, tudja meg mindenki, tényleg szeret! hamarosan 4 hónaposak leszünk, és túl szeretném lépni az idáig leghosszabb párkapcsolatomat, ami 7 hónap volt.
fincsi, kellemes Anryné illatom lett vala pólómnak. asszem nem fürdök most már, mert még a kezemen is érzem...

2. írásmondás
amikor hazaértem, anyám nem szép szavakkal fogadott. a szokásos nem csinálsz semmit, csavarogsz és az ehhez hasonló blablabla. amikor el kezdtem védekezni, hogy miért mentem ahova mentem, ő azt mondta ne pofázzak vissza. hmm... válasz: nem pofáztam, csak megvédtem magam. az ő válasza: egy pofon, és a szemüvegem a földre esett.
egy kicsit elegem van ebből. unom hogy mindig az van amit anyám mond. 20 éves vagyok basszameg! ő meg magasról leszarja!
van egy szép, kedves, cuki, olyan jó idézetem anyámtól. hozzám intézte e gyönyörű mondatát: "Minek vagy?! Ez az hogy csak vagy. Csak úgy."
hmm...hmm...hmmm...
és ha azt mondom neki, hogy oké anyu, akkor ha csak úgy vagyok, csak úgy elmegyek a picsába és csak úgy vissza se jövök soha. csak úgy végre egy fiad lesz. a másikat meg elfelejtheted csak úgy örökre.
sírtam. igen. leszarom hogy égő meg ciki. ha egy fiú sír az csak azt jelenti hogy képes érezni. tudjátok miért sírtam? a barátnőm és az anyám miatt.
elmondom miért.
barátnő miatt: felötlött a fejemben hogy anyám nem fog engedni, és akkor azt fogja mondani hogy szakítsak, mondjam meg neki hogy bájbáj, vége. erre magamban az egyetlen válasz az volt hogy: SOHA!!!
anyám miatt: minden percben elkerülöm, mert minden apró kis szutyok dolog miatt megtalál és ordibál, szid stb... szóval én lenni kis fekete bárány magyarán. mindig is az voltam. nem nagyon van kedvem már vele egy fedél alatt élni, és ha ezt megmondanám neki biztos elpaterolna. örülnék neki.
és utálom ha abba is beleszól hogy kivel barátkozok és ki a barátnőm. nagyon felhúzta az agyam és majdnem visszaszóltam neki, amikor azt mondta hogy miért járkálok Adri után. azt mondtam volna neki hogy ennyi jár nekem, hisz három havonta egyszer találkozunk. de nem érdekel. most már elengedem amit mond a fülem mellett, és inkább lenyelem a dühömet. de ha egyszer a méreg kijön, akkor nem marad épen a ház.

ELDÖNTÖTTEM!
ha lesz munkám, félreteszem a pénzt, amit kapok, és befogom járni a világot. ha kell egyedül, ha kell avval aki velem tart. elszökök itthonról, és soha vissza nem térek Magyarországra.
hamarosan...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat