Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AnRy naplója


AnRy [206779 AL], gazdája AnRy
Biggi és Anry csodaFöldön!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/206779
Biggi és Anry csodaFöldön!!

1.- a két barát Franciaországon keresztül Spanyolországba indul, ahol belecsobbannak az Atlantiba (egy óriási seggessel, hogy Európa víz alá kerüljön)!
2.- megvárják a deles Golf áramlatot, aztán indulás felfelé Izlandba. ott megállnak Reykjavíkban, és vesznek egy csomó meleg rucit, meg piát, mer hideg a víz.
3.- újra csobbannak és majd csak Grönlandon, Nuukban szállnak ki a vízből. ott sokat piálnak
4.- Nuukban várják a féldeles 4es metrót. nem vesznek jegyet, hagy kiabáljon a lökött metrósbácsi! úgysem érti amint a két barát szidja őt!
5.- a 4es metró átszeli az Atlantit és Norvégiában áll meg, ahol a két haver kiszáll, és felszed két jó 2 méteres macát. miután megvoltak, futnak! ez jó, ugyanis a macák lassabbak, a két haver meg gyors mint a villám!
6.- annyira gyorsak, hogy elfutottak Budapestre, ahol ellopják a Parlamenti Repülőt, amelyiknek a pilótája Gyrucsány Ferkó!
7.- felszállnak, és meg sem állnak Ausztráliáig. persze útközben kizsebelik Gyurcsit. és a piából sincs hiány. ott is felszednek két néger macát. megtanulnak umbalaumbalázni, vagyis az ottani tájnyelvet, így majd tudják szidni a magyar politikusokat.
8.- a gép Hawaii felé indulé. útközben kilökik Gyurcsi bácsit a gépből, persze ejtőernyő nélkül.
9.- Hawaiin is macáznak és isznak. Ateh felhívja Anryt, Anry beszerez egy palackot, és lemegy a tengerpartra, ahol egy bálnát, egy sárgát, bepalackoz
10.- a gép elindul Tibetbe, ahol levadásszák a Jetit, amelyiknek a bal lába Tom Krúz, a jobb keze egy petrezsejem. a másik neve a Hirtelen, De Büdös Szőrmóksegg! felteszik a gépre, és befújják sprével (Ambipúrral)
11.- Ateh újra hívja Anryt. Anry bepalackozza a dalai lámát is.
12.- a gép leszáll Péterváron. a két haver még több piát vesz, és iszik egyet Putyinnal! (Zdraszvujtye tavaris!) a gépet persze a nagy ihajjcsuhajjban nem tankolják fel. a Jetit kiengedik az orosz népre
13.- a két haver a Jeges tengerbe csobban és lemerülnek a Titanichoz, hogy megnézzék Jack holttestét! szuppppíííí
14.- Ateh újból csörög. Anry elúszik gyors háton Japánba és bepalackoz egy eredeti hajszárítót.
15.- a két haver hazafut Magyarba.
16.- a sok piát nem lehet bevinni a határon, így megisszák. ne menjen má kárba azér!
17.- Anry felmegy Atehhoz és átadja a palackozott bálnát, a sárgát, a dalai lámát és az eredeti hajszárítót
18.- Biggi közben a Rákóczy téren legelteti a szemét a macákon
19.- másnap a két haver megkapja a postáját: egy erdeti, kész állapotban lévő űrhajót! elindulnak az űrbe (persze sok piával és 4 csodájó nővel: Jelena, Ateh, Norwina és Cuncus) 2 férfire 2-2 nő
20.- isznak, huncutkodnak (szendvicselnek), és megint isznak, amikor az űrhajó megérkezik egy bolygóra. a hat fiatal kiszáll és a távoli Földet kémleli részegen. persze még mindig isznak.
és közben énekelnek (főleg a két haver): NAGY UTAZÁS!!!!

folytatása következik:D;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat