Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AnRy naplója


AnRy [206779 AL], gazdája AnRy
baj baj hátán!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/206779
baj baj hátán!!!!

szijamija Kedves Olvasó!

fájnak. nagyon fájnak. és nem múlnak. az emlékek üldöznek. a minap is feküdtem az ágyamon este, és csak bambultam a sötét mennyezetre. eszembe jutott az a nap, amikor szeptemberben tavaly szakított velem a barátnőm. nem érzek már semmit iránta (szó szerint semmit, tehát barátságot sem, testvére szeretetet sem), milliárdszor jobban szeretem Adriennt, és ő a mindenem. de nagyon rossz érzés volt, és el is sírtam magam. beugrott az arcom elé a lány arca: mintha egy kis tévében néztem volna, amint azt mondja, hogy most már vége, van barátom. akkor úgy éreztem ez egy oltári kibaszás. az volt. hazudtam neki, és tudod miért Olvasóm? mert anyám nem nézte jó szemmel, hogy fiatal. azt mondtam neki, hogy ne jöjjön hozzám, mert nem leszek otthon, pedig persze otthon voltam. ez az igazság. féltettem őt. és ezért hazudtam neki. de...ennek már vége. nem érdekel!
nézzenek hülyének, azt is lekakilom! ezt elmondtam...de valahogy még mindig nem vagyok jól.
és hogy mi lett velem azóta? kikészültem a fél év alatt. Anita széttörte a lelkemet, a szívemet, és még csak nem is érdekelte. nyugtatózom magam azóta. és remeg a kezem. ezt ő okozta. ezt soha nem bocsájtom meg neki, és csak kerülöm, mint macska a forró kását.
de most...végre fellélegeztem, amikor összejöttem a szerelmemmel, Adriennel. úgy szeretem, mint soha senkit eddig. azt hittem, soha nem fogok szeretni egy lányt, úgy mint Anitát, de végre rájöttem, hogy Adriennt mindennél és mindenkinél jobban szeretem! és...remélem...hogy vele egy életre szóló lesz a kapcsolatom.

Adios Anryos Amigos



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat