Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AnRy naplója


AnRy [206779 AL], gazdája AnRy
erősítés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/206779
erősítés

tegnap előtt életem 2. legszebb napját éltem át. most arra vagy kíváncsi Kedves Olvasóm, hogy mi volt az 1. nos...amikor megismertem azt a lányt, nevezetesen Adriennt, akiért teljesen odavagyok. szóval... a 2. legszebb napom. a Kis Drágám bevallotta, hogy szeret. Persze Olvasóm! Megtudhatod, hogy hol írta! LÁsd Mr. Adri utolsó előtti naplóbejegyzését.
nos...nagyon várom már a tavaszi szünetet, és remélem ő is. az lesz életem 1., igazi randija életem első igazi szerelmével. akkor lesz a 3. legszebb, a legeslegszebb nap.
IGEN! ki merem mondani illetve leírni, hogy Ő az Igazi. Tudom persze, hogy Ő még nem így gondolja, mert még nem találkoztunk.
most azt mondod Olvasóm, hogy túl hamar mondok ki dolgokat, de hát az érzéseknek nem lehet parancsolni. de...akkor is kimondom! ezt szó szerint neki címzem: "Adrienn. Szeretlek. És te vagy az igazi számomra." Sokan mondhatják:" nem jó a', hogyha kimondasz mindent, amit érzel, te!" erre én:" ÉS?! legalább őszinte vagyok!"
olyan hosszú távú kapcsolatom kettő volt, de azoknak a lányoknak nem mondtam, hogy ők az igaziak. és úgy érzem, hogy ebben a keserves, hosszú, gyötrelmes 20 évemben erre a lányra vártam. eddig csak sötétségben éltem, de megjelent Ő, és felkelt a Nap. és Ő az, aki erőt ad nekem, Ő miatta élek, létezek. Ő mozgatja a szívem.
Olvasóm most nagy gondban vagy, igaz? tudod...sokan elküldtek már melegebb éghajlatra, mivel nyíltan kimondom, amit érzek. (az olyannak nincs szíve! a vér helyett is korom folyik...folyik?! dugaszolja el az ereit!) sokat nem tudsz még rólam Kedves Olvasóm. de egy dologban biztos lehetsz: a piciny lüktető vérpumpáló egy Drága, Kedves, Gyönyörű lányért dobog.
egyre többször álmodok róla, és mindig jókedvűen ébredek. aztán várom az estét, hogy újra aludhassak, és hogy újra, legalább álmomban foghassam Drágám kezét, érezhessem illatát, megcsodálhassam szépségét, nevessek Vele együtt.
szóval... nem győzöm hangsúlyozni, hogy SZERETEM ADRIENNT!!!!

néha furcsán bizsereg a mellkasom. csodálkozva kérdem magamtól, mi is lehet az, de aztán rájövök. hát a pillangók!!!!!!!! nem, nem azok a kis molylepkék! annál jóval nagyobbak! olyan Atlaszlepke nagyságúak.
Sokszor a suliban is csak bambulok magam elé, de közben szemeim előtt a Drágám angyali arca lebeg. tegnap például anyám boltba küldött, és elsorolta, mit kell venni, de persze nem jegyeztem meg, mivel Adrira gondoltam. 3szor indultam el, és 3szor jöttem vissza, mert elfelejtettem mit kell venni. anyucikám persze leteremtett, de aztán felírta cetlire mit kell vennem. néha nem értem a felnőtteket!:)
néha odaszólok Égi Nagy Bátyónak hogy küldje má' le a kis tökös, puccér Éroszt, oszt eresszen el 1-2 nyilat a formás(nem vagyok egoista:P) sejhajomba, hogy még szerelmesebb legyek. a kis pöcsös mindig mellé lő, és mindig itthon talál el. a szívemből kb. 1000 nyilacska áll ki láthatatlanul. és akkor lő meg, amikor megpillantom a Kis Lányka szép kis pofikáját a bratyóm gépén.
untatlak? na...oké...lefekszem aludni. 24 órára befogom a szám:)
tenk jú, h benéztél ide...gyere máskor is;)

SZERETLEK ADRI



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat