Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ferenc naplója


Gyógyítható Balsors [222064 AL], gazdája Ferenc
2024-07-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/222064
2024-07-15

Képzeld el, hogy egy poros, elhagyatott kávézóban ülsz, valahol a Szahara szélén. Az asztalnál melletted egy öreg, ráncos arcú férfi ül, aki egy régi, kopott térképet tanulmányoz. Halkan, szinte suttogva kezd beszélni:

"Azt mondják, hogy a Szahara forrósága nem természetes eredetű. Valami ősi, titokzatos erő tartja fenn ezt az elviselhetetlen hőséget. És a tevék... nos, ők az őrzői ennek a titoknak. Azt beszélik, hogy éjszakánként, amikor a hőmérséklet végre lehűl, a tevék összegyűlnek a sivatag mélyén, és egy különös, ősi rituálét végeznek. Ezzel a rituáléval tartják életben a Szahara forróságát, és védik a sivatag titkait azoktól, akik megpróbálnák felfedni őket."

Az öreg férfi szemei csillognak a gyertyafényben, ahogy folytatja: "Aki egyszer is tanúja volt ennek a rituálénak, soha többé nem tért vissza ép ésszel. A tevék őrzik a sivatag titkait, és bárki, aki megpróbálja megszegni ezt a titkot, örökre elveszik a homokban."

A férfi elhallgat, és visszatér a térképéhez, mintha mi sem történt volna. Te pedig ott maradsz, a gondolataidba merülve, és azon tűnődsz, vajon mennyi igazság lehet ebben a különös történetben.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat