Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
Változás...Mi lesz belőle?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
Változás...Mi lesz belőle?

Hello.

Ismét összezavarodtam. Aki látja a zűrös életemet, az nem hiszem, hogy csodálkozik rajta. Másoknak meg csak egy hülye kis sajnáltatós lehetek. De erről már írta megyszer. És őszintén meg vagyok lepve, hogy egy hétig sem tartott az, hogy jól éreztem magam. Mondjuk mit gondoltam? nem az a fajta ember vagyok, akinek minden sikerül. Max akkor, ha elvonultan élek egymagamban és csak irigykedek KAtára, Petrára és Grétára. Annyira megváltozott minden. Ha tudtam volna, tuti, hogy nem megyek el a gimibe... MINEK?? Azért, hogy szenvedjek, és végignézzem, ahogy az összes barátnőmet szeretik, csak engem nem? A bejegyzésem után talán 1 hétig vagy legalább 1 napig megint szeretni fognaak, vagy fontos leszek nekik. De ilyen jó dolgok is csak az álmaimban történhetnek velem :( .
Amúgy Gréa mondta, h Niky megígérte neki és Juditnak, hogy ők olvashatják el először a történeteit. Ezt már csak ma tudtam meg, pedig tegnap már olvasam. Ja am sztem tökre jó. És Gréta a másik kérdésedre Niky naplójában van válasz.
Ja amúgy most haragszol rám? Mert oké, lehet hogy az én hibám, de ma is alig szóltunk egymáshoz, és kb. tegnap is ugyanennyit. Ez sztem így nem jó, meg nem helyes stb.

Ja és HAJRÁ Judiiit :)

good day



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat