Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
2008-10-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
2008-10-14

hahó mindenki.
annamarí vagyok.13 éves.zenemániás, mindenem a Rómeó és Júlia.musicaleken élek,de sokmindent szeretek még.a kedvenc ennivalóm tökfőzelék rántotthússal,de a legtöbben ettől elhányják magukat.és jéé,szeretek olvasni is.nem vagyok antiszociális csak szeretek egyedül lenni.azt viszont nem szeretem,ha úgy tesznek a barátaim,mintha levegő lennék.mi az,hogy a barátaim??a legjobb barátaim.legalábbis azok,akik eddig azok voltak.most már csak Mesi van.igen,de térjünk vissza arra,hogy miket szeretek.filmeket nézni.főleg Star Wars.első 3 rész felülmúlhatatlan.szeretem a csokit mert elvileg boldogabb leszek tőle.kedvenc színem a citromsárga és a türkizkék.ezen kívül lila és szürke.van myspace-m és facebook-om ott is meg lehet keresni.és megnézhetsz pár képet a seggemről.és amúgy szeretem azt a kevés barátomat aki megmaradt.nagyon szeretem őket.szeretek néptáncolni.majdnem az életem.ha bajod van vele szólsz vagy kussolsz.de megjegyzéseket nem akarok hogy mekkora egy lúzer mert nem is ismersz.és igen,myvip-en is fent vagyok.kép is van.és az msn-emet nem adom meg senkinek csak akit ismerek.tehát ne is kísérletezz azzal,hogy "jajj de szimpi vagy és elkérem az msned" izével mert nem kapod meg.kedvenc zeném a musicaleken kívül: Vanessa Carlton,Bethany Joy Galeotti,és Jason Mraz.ezenkívül pedig.naplót írok.az az életem.ezt a környezetemben mindenki tudja.aki meg nem az vagy vak vagy hülye.és ha csak megpróbálsz belenézni akkor kábé soha az életben nem fogok hozzádszólni többet.








na?? megismertetek végre?? ti hülye kis libák. azt hiszitek nem veszem észre??? hogy átnéztek rajtam, miközben még mindig azt mondjátok hogy milyen fontos vagyok nektek?!!!!. azt hiszitek ez barátság?? hát jó. én mindent megtettem értetek, és ti így viszonozzátok. az egyik eldob, a másik pedig odébbrúg hogy ő lehessen a helyemen. ha ez jó így nektek akkor maradjon. de lesz valaki aki veletek ugyanezt fogja csinálni. csak százszor rosszabb. mert közben érezni fogjátok a bűntudatot hogy ti is ezt csináltátok. eléggé gyötrő érzés. és ez a valaki nem én leszek mert a szívem mélyén még akkor is szeretni foglak titeket. ha ugyanolyan kis szánalmas seggfejek maradtok, akik most lettetek, akkor is. ha megváltoztok akkor is. akármi történik, mindig. de annyit jegyezzetek meg, hogy most végeztem veletek!!! ezentúl ne hívjatok a barátotoknak.nem vagyunk többé barátok, még csak jó ismerősök sem. ezután ti nem léteztek számomra. csak az emlékeimben. mint jó barátok akik hátba szúrtak és belém rúgtak. öröm is és fájdalom is lesz a szívemben. pont ugyanannyi. és csak akkor uralkodik el az egyik vagy a másik, ha látom milyenek lettetek. mit tesztek, mit mondotok. és ha ezt most mind nem hiszitek el akkor szánalmasabbak vagytok mint hittem. nem az én hibám, hogy nem foglalkoztok velem. én mindent megtettem, néha még a saját káromra is. és nem én rontottam el. az én hibám is, mert ilyen könnyen feladom, de nincs már erőm tovább csinálni ezt az egészet. már csak 4 napotok van, hogy rendbe hozzátok. vagy elrontsátok örökre. én nyitott leszek. nem rajtam múlik ezentúl, hanem rajtatok. mielőtt pedig elkezdenétek, hogy én is léphetnék... már megtettem. legalább 10x próbáltam megmenteni. megmenteni a barátságot, ami nem kis feladat. és túl nehéz volt nekem. mert ez pont annyira nehéz, amit két ember együtt el tud viselni. és nekem egyedül sok volt ez a teher.
döntsetek. vagy a barátság vagy a semmibe vevés. most már csak rajtatok múlik.








naigen. tudom hogy ezt úgy sem fogja olvasni akinek szánom de legalább leírom. szóval szabi.:
elegem van abból, hogy mindig minden csak az én hibám ami köztünk történik. mintha nem vetted volna észre hogy már 3x rontottad el. és nekem semmi szerepem nem volt az egészben. még csak egy éretlen kisfiú vagy aki nem tudja mit akar. és ne sértődj be amiatt amit kérdeztem mint egy 3 éves kisfiú mert azt sem tudod miért kérdeztem. SEMMIT nem tudsz, ahogy a többiek sem. :S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat