Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
legjobb barátok ♥

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
legjobb barátok ♥

sosem gondolkoztam még el rajta, de nekem szükségem van legjobb barőtnőre... nekem kell valaki, akitől függök, aki mindig mellettem áll.
eddig három legjobb barátnőm volt.

Anett, aki mindig mellettem volt és nagyon sok hülyeséget csináltunk együtt. majdnem mindent vele próbáltam ki először, és úgy tetszett mindkettőnknek ugyanaz a pasi, hogy nem vesztünk össze miatta.
a másodig legjobb barátom Sysy volt. bár konkrétan sosem fogalmazódott meg bennem de így volt. táncon vele ökörködtem és osztottam meg mindent. vele ugráltam és sikítoztam örömömben mikor megtudtam hogy mindkettőnket felvettek az LVG-be.
és végül Gréta, aki mellett megtanultam azt, hogy egy igaz barátnő mindig szeret és mindig melletted van. ő az, aki megértette velem hogy hiába vagyunk legjobb barátnők, akkor is szükségünk van szabadságra. akivel együtt röhögtünk, és még Siófokra is mentünk együtt. akinél ottaludtam 1 év barátság után... Anettnál ez 4 év volt. Gréta volt az, aki segített abban, hogy olyan fiú barátaim legyenek akik olyanok mintha a testvéreim lennének. tőle tanultam meg, hogy nem lehetek mindig jó és kedves. ő segített megtalálni a helyem.

és most itt van nekem Mesi, akitől azt tanultam, hogy nem kell megváltoznom, mert vannak olyanok akig úgy szeretnek ahogy vagyok.

köszönöm Nekik <3 ♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat