Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
Van élet a halál előtt ?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
Van élet a halál előtt ?

Helloka.

Hát Sysy lehet hogy igazad van... De az a baj vele, hogy egy ideig bírd egyedül... Ha nem támogatnak egy idő után úgy érzed vesztettl, semmi értelme az egésznek. Neked sikerült. :) És nem akárhogy. Nagyon jó táncos vagy és a legfőbb hogy imádod. Nem is tudpd elképzelni tánc nélkül az életed. Ahogy én sem éneklés nélkül. De elegem van abból, hogy nem fejezhetem ki magam mert senki nem értékeli. Eddig legalábbis csak leszóltak miatta... Hogymiért ekkor éneklek miért akkor miért ezt miért azt, miért ilyen a hangom stb. ... De nncs is értelme ezen gondolkodni tovább mert nem lesz tőle jobb. Az emberek nem fogadnak el jobban.

Ja és ez am egy tök értelmes kérdés... Hogy van-e élet a halál előtt ? Mert ha meghaltunk (bár nem tudom mi történik akkormert még nem voltam halott ) akkor legalább már nem érzünk fájdalmat. Viszont az életben elveszi minden erőnket, és nagyon erősnek kell lenni hogy kijöjjünk belőle.



Több órával később :
Gondolkoztál már a holdról ? Kilépsz az utcára és elindulsz valamerre, mert az a terved, hog kiülsz a holdfényes éjszakába és ragyogni látjátok a holdat, mert már csak ennyi öröm jut neked mára. Elindulsz és egy idő után észreveszed a holdat. De nem olyan szép fehér, és fényes, ahogy tervezted. Az egész egy nagy sárga kör volt... CSalódottságot éreztem, nem először a mai napon. De azért elmentem a kis zúgóhoz, mert megnézhetsz mindent a víz közepéből. Imádom azt a helyet...


Ja és találkoztam Judittaal <33 Köszönöm h arra bicikliztetek :)



Bye.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat