Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
happy birthday

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
happy birthday

igazából minden volt a szülinapom csak nagyon jó nem.
igen, őrült és a végén már egészen jól éreztem magam. mondjuk az eléggé lelombozó volt, hogy Bence meg Béci nem akarták elhinni, hogy nem vagyok részeg. hát köszönöm szépen nagyon kedvesek voltatok. úgy összességében, de van kivétel. nem is egy.
ja igen Sysy. a csajozási kísérletek szánalmasok voltak. még most is azok. könyörgöm, nem az óvodában vagyunk. mondjuk még ott is értelmesebbek. és igen, ez is célzás volt.
amúgy köszi szépen mindenkinek. hogy mit? senki nem írt ki msnen. legalább azzal, hogy ancsy(L). és akkor a szülinapom miatt meg sem merem említeni. mindenkinek csak az van, hogy jajj tanya így, tanya úgy. mert az olyan feledhetetlen volt, hogy nagyon. és a 10ére úgy fogok emlékezni mint életem legrosszabb szülinapjára. és mint egy jó osztálykirándulásra.
és ezt most tényleg köszönöm. az ajándékokat, azt hogy olyanok is felköszöntöttek, akikre nem is számítottam. a hegedűzenekart és azt hogy ilyen jó tanárom van. azt, hogy nagyon jó barátaim vannak. még akkor is ha nem sok. és azt, hogy a naplómba mindent leírhatok. mármint az igaziba és nem a teveclubbon.
ááá. nem tudom mit tegyek. és egy fontos kérdésben nem tudom a választ. www.nemtom.hu . lehet hogy ez a megoldás?? mindegy. nemtom. tök kész vagyok.
ja amúgy ha mindenki értékelte a tanyát akkor én is fogom. az eleje szar. a második nap szar. csak a péntek este volt kúúúl. hát igen, Petrával kicsit olyan volt mintha nem lenne semmi csak a gyerekkor és a hülyülés. és mindenki azt hitte be vagyunk rúgva. de nem voltunk ám részegek. najó, talán egy kicsit. de ez volt a legszülinapibb azon a napon szóval az öt csillagból 4,5 re értékelem :D. és azok a képek... háháá és felteszem a seggünket facebook-ra xDD. tessék csak megnézni. de csak akkor tudod ha tudod mi a teljes nevem. ígyjártál :): és a fiúk meg szánalmasak voltak. azok a csajozási kísérletek. könyörgöm, még az óvodások is jobban csinálják. de azért valaki biztosan értékelte. csak az a valaki nem én vagyok. khm. és akkor még rám fogja hogy azért fogdossa a seggem mert élvezem. nevet nem mondok aki tudja, tudja aki meg nem az nem. vagy nem tartottam fontosnak hogy az orrára kössem vagy csak annyira jól játszotta azt hogy nem vagyok a világon hogy már kezdtem elhinni.a döntést mindenkire rábízom azt válassza, ami neki tetszik.
és még valami azért mert szeretem.


Maradj mindig ilyen, az én áldásom ez
Dalt és virágot halálodig szeresd,
Illúziók után ragadjon képzelet
Legyen megoldva hűn és mélyen érzelmed
Míg más értéktelen gyönyört hajszol vakon
Te csügj elbűvölő boldog szép álmokon
Más sírjon elveszett gyémánt ékszer miatt
Te légy az ki letört rózsaszálat sirat
Ha csalódás tövise mardossa szívedet
Ha mindenki megvet ki egykor szeretett
Ha fénylő csillagod többé nem ragyog
Lesz ki szeretni fog; ez én vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat