Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
don't copy

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
don't copy

nem tudom másoknál hogy működik... mi inspirálja őket, mitől önti el őket hirtelen a boldogság. honnan tudják hogy tetszik-e nekik valami, és honnan, hogy nem.
magamról ezt mind el tudom mondani. ezzel talán egy csomó "lopásomat" meg lehet magyarázni.

~ ha valamitől ötletem támad, akkor végigfut a meleg a testemen és izgatott leszek. addig nem is múlik el, míg véghez nem vittem vagy le nem jegyeztem a tervemet. ilyenkor legtöbbször egyedül vagyok...
~ ha hirtelen önt el boldogság annak a könyvnek vagy filmnek hatására amit éppen olvastam vagy néztem, akkor hiperaktívvá válok. ide-oda rohangálok a házban. olvasáskor legtöbbször csak mindenen nevetek és egy fejezet közben 10x megfordulok.
~ ha tetszik valami...akkor az arcom lángolni kezd, miközben a kezem még mindig jéghideg. teljesen kipirulok és csillog a szemem. de van olyan, mikor ennél is több. ha a dolog ami tetszik elkábít. ilyenkor végigfut rajtam a hideg és megborzongok. de kellemes, mert lehűti a lángoló arcomat. ha valaminek ennyire a hatása alá kerülök akkor ha bárki elkezd mesélni róla két lehetőség lép fel, attól függ hogy hol vagyok és kikkel: 1. ha olyanokkal akikben teljesen megbízok, akkor egyből elkezdek ömlengeni róla és a kedvenc részeimet mesélem el neki, 2. ha olyanokkal vagyok akikkel nem tudom teljesen elengedni magym, ekkor minden egyes szabad pillanatomban azt idézem fel és otthon kitör rajtam a láz. ez a furcsa borzongás eddig 3x jött elő. amikor a Raise your voice-ban Hilary a Someone's watching over me-t énekli. azt hiszem, csak akkor borzongok meg az égő arcom mellé ha már valamit nagyon szeretek és ezt látom (film) vagy olvasom (könyv). a Raise your voice-ban az éneklés volt az, ami kiváltotta. következő alkalommal a Twilight nézésekor. már az első szónál is nagyon izgatott lettem, nemhogy mikor bekerült a képbe James. előtte már olvastam a könyvet, a borzongás a kedvenc részemnél, amikor Edard kiszívja Bella véréből a mérget, akkor jött rám. de valami az egész alatt bujkált nekem. a Twilight imádata, az, hogy már csak egy keveset kell várnom és saját könyvünk lesz Nessyvel és akkor olvashatom amikor akarom. és végül tegnap este illetve ma hajnalban. elkeztem megint olvasni a Twilightot. minden egyes alkalommal mikor Edward és Bella együtt vannak én remegtem. a borzongástól, mely gyönyörűséggel tölt el.
~ ha nem tetszik valami akkor egyszerűen nem figyelek rá. de ha szomorú vagyok vagy feldúlt... legtöbbször éget a szivem, a szemem pedig megtelik könnyel. a torkom kiszárad. ha otthon vagyok akkor ordítanom kell, jó hangosan, majd a kedvenc zenéimre kibőgöm magam. már ha sikerül. mikor annyira elkeseredett vagyok akkor csak ülök és bámulok ki a fejemből... összeszedem magam, mire anyáék hazajönnek. legalábbis megpróbálom...


remélem, mindenkinek megfelel a magyarázat...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat