Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ancsí. naplója


Púpos Lillyke [169353 AL], gazdája ancsí.
no more hiding who i want to be

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/169353
no more hiding who i want to be

itt az ideje hogy rendbe tegyek pár dolgot amit eléggé elrontottam.

hogy milyen is lettem nyár óta?
egy sekélyes, beképzelt, menőző csitri.
kiket hagytam cserben?
a barátaimat akik nagyon sokat jelentenek nekem.
és miért?
mert úgy éreztem ki kell törnöm a világomból. olyan sokáig zártam be magam hogy muszáj volt egy kis változás.

most mindenkitől szeretnék bocsánatot kérni.

Grétától azért mert olyan dolgokat mondtam neki amiket nem kellett volna. naiv voltam és hogy ne veszítsem el azt amit hazugsággal építettem csúnyákat mondtam.

Judittól és Nikytől azért, mert elhanyagoltam őket. nagyon sokat számított hogy mindketten ott voltak mellettem a nyáron és egy csomót beszélgettünk. megismertem hogy kik is ők valójában és nagyon szerettem.

a többiektől azért mert rosszakat mondok róluk a hátuk mögött, elpletykálom amit róluk hallottam. sajnálom, de tényleg. és nem ígérhetem hogy ezután nem fog megtörténni mert valamilyen módon mindenki ezt csinálja. valaki szándékosan, valaki direkt. bár azt hiszem én az elsők között vagyok... és azért sem mondom, mert nem tudok megváltozni. ezt nem úgy értem hogy nem akarok valamilyen szinten, hanem úgy hogy akkor is fogunk rosszat mondani a többiekről mikor vad rockercsajból stréberré válunk, vagy valami ilyesmi.

azt hiszem rossz útra tértem. túl sok a nyomás. nem bírom ki. küzdenem kell a helyemért a sportban és az osztályban is. küzdenem kell a barátaimért és azért hogy észrevegyenek. küzdenem kell a családi zűrökkel és a pasikkal. az elnyomás ellen és azért is, hogy ne nyomjak el másokat. egyszóval az életben maradásért egy olyan helyen, ahol a szépséged és a jófejséged alapján ítélnek el. és nem azt mondom hogy én nem ezt csinálom... de akkor is küzdenem kell.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat