Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-09-25

Hannover IAA kiállítás 22-24 szeptember.

Pénteken délben 12 órakor indultunk és éjjel 23 órára értünk Kassel ba a szállodába. Ha már annak lehet nevezni egy ETAP Hotelt??!! Az út nagyon hosszú és fárasztó volt, rengeteg útszűkület, felújítás miatt és még több kamion, aki a hétvégi stop előtt minél több kilométert meg szeretne tenni. 3 autóval indultunk. 2 autóban a fiatal 24-28 éves felelősség érzettel nem rendelkező kollégák, 180-200 km sebességgel száguldoztak, és fel voltak háborodva, hogy mi miért maradunk le. 3 szor álltunk meg ebből 1 szer vacsorázni. Nekem a legjobban a mellékhelyiségek tetszettek…érdekes öblítő, mosó, szárító szerkentyűk voltak, amit én még nem láttam. ( Vidéki kislány Pesten esete..)
A szálloda kritikán aluli, egy úgynevezett francia ágyban (110cm) aludtunk 2en lányok. Büdös cigi szag, kopár barátságtalan berendezés. Másnap reggel egy szegényes reggeli után elindultunk a 200 km levő Hannoverbe a kiállítást megnézni. Mire odaértünk a nagyokosok kitalálták, hogy egy 50-60 pavilonból álló kiállítást, 2-3 óra alatt is meglehet nézni, először menjünk a városba. Soha nem voltam Hannoverbe, szívesen mentem várost nézni. Sikerült 2 óra alatt üzletekbe is betérni, parfüm, fehérnemű és egy pici butik, ahol végkiárusítás volt és 10 euróért egy csodaszép, rég áhított ponchót vettem. Láttunk 3 templomot, sok kis keresztgerendás tipikus német házat, Színházat, Múzeumot, igaz csak kívülről és pár percig, a csodálatos napsütést élvezve, egy padon jazz koncertet is hallgathattunk.
Délután 14 től este 22 óráig voltunk a Nemzetközi Autó Kiállításon. Nagyon sok érdekes dolgot láttunk, ezt nem mesélem el mert nem hiszem hogy sokan érdeklődnének egy újfajta emelőhátfal vagy egy újfajta királycsapszeg iránt. Este 18 órától volt egy céges rendezvény a kiállítás területén, ahol lehetett korlátlan mennyiségben enni meg inni, ha türelme volt az embernek és végig állta a hatalmas sorokat. Végül szert tettünk mi is némi enni és innivalóra majd 22 órakor elindultunk a szálloda felé.
Vasárnap gyors reggeli után elindultunk. Az út valamivel rövidebbnek tűnt hazafelé, délután 6 ra meg is érkeztünk.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat