Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007-10-27 Bp.Tevetalálozó 2

2007-10-27 Budapest- Tevetalálkozó

A tavalyi szuper találkozón felbátorodva, az idén is úgy gondoltam jó ötlet egy Budapest-i tevetalálkozó. Sajnos már az első napokban kiderült, hogy az idén már nem lesznek annyian mind tavaly, sebaj a dolgok nem ismételhetőek, egyszeri egyedi találkozó mindegyik. 9 jelentkeztek végül: Csuy+1, Maszat, Tipe, Jaga, Fiúka, Tibor, Andy &Én. Örültem előre, hogy jó kis meghitt beszélgetések lesznek. Tudtam, hogy Kalóz is Budapesten van, de nem volt 100% hogy elér a Regősbe is. Ő volt a délután kellemes meglepetése.
Tbányáról időben már 12 kor elindultam. Félúton rám csörgött Tipe, hogy nem érzi jól magát, beteg, lázas ezért nem tud jönni. Kicsit elszomorodtam, de fő az egészség!
Szép napsütötte fővárosba érkeztem. Rövid buszozás és kiadós séta után besirültem a Szív utcába, jobbra a Szegfű utca, balra a Rózsa utca, és már ott is voltam az étteremnél, pontban 14 órakor. Tavaly nyomtattam térképet, az idén úgy gondoltam odatalálok papír nélkül is, végül sikerült. Fél óra türelmes várakozás után, a mosolygó pincér megkérdezte” a többiek nem éhesek”. Viccesen megjegyeztem, remélem ez nem átverés. Pár perc múlva megérkezett Tibor, akivel sikerült csendben nyugodtan elbeszélgetni, nem úgy mind tavaly. Még 15 óra előtt befutott Kalóz. Mindhárman nagyon éhesek voltunk, azt tanácsoltam még várjunk 1 személyt, aztán ehetünk. Szerencsére hamar megérkezett Csuy így nem haltunk éhet. Csuy és Tibor, mindketten a munkából érkeztek azért késtek. Kalóz bakonyi fogast rendelt, na nem a ruha, hanem a halas változatát, Tibor kékkordont én Hortobágyi palacsintát. Csuy szegénykém nagyon náthás volt, köhögött, csöpögött az orra de ez sem zavarta, abban hogy cigizzen. Andy fél 4 körül jött, jól kikérdeztük, hol mit dolgozik, tanul stb. Ő sajnos hamar el is ment, mert 19 órakor indult a busza haza Erdélybe. Ángyiskának sok puszit és ölelést küldtünk, remélem hiánytalanul megkapta. Ez időtájban telefonált Ficeri is, és érdeklődött a társaság felől. Köszönöm neki, nagyon jólesett, hogy hívott. A desszertnél már Csuynak is megjött az étvágya, túrós palacsintát rendelt, szolidaritásból Teve férjével, Tibor somlóira szavazott én a régi ismerős Gundelt kértem. Az én palacsintámra löttyintett szeszt a pincér, aki mellesleg ugyan az volt mind tavaly, meggyújtotta. Nagyon szép látvány volt, de én irtózom mindenféle nyílt lángtól és próbáltam minél hamarabb elfújni, ami azt eredményezte, hogy a fél asztalra szétfújtam a porcukrot. Később epésen meg is jegyeztem a mellettem ülő Kalóznak, hogy milyen Malacka módra evett. Nagyon sok mindenről, nagyon jó hangulatban beszélgettünk, sokat nevettünk így hamar teltek a percek. Fél 5 és egy finom kávé után Kalózunk elindult hazafelé. Mi még egy órácskát beszélgettünk hármasban, sőt a Deák térig együtt is utaztunk, és itt vettünk érzelmes búcsút egymástól. Tibor még puszit is kapott Csuytól, remélem betegség okozót nem.
Pont időben értem a Déli pályaudvarhoz, nem kellett nagyon sokat várjak a vonatra. Egy új Tálentum röpített haza. Az úton akartam jó alaposan átgondolni a délután eseményei, de nem sikerült, mert egy bőbeszédű hölgy ült le velem szembe, aki Tbányáig szórakoztatott.
Nagyon kellemes délután volt, nagyon jól éreztem magam, remélem a többiek, sem bánták meg, hogy egy ilyen kamaratalálkozót sikerült összehozni.








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat