Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Hogyan lett belőlem KUTYA?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Hogyan lett belőlem KUTYA?

A mai földrajzórán a mögöttem ülők feltettek nekem egy igen könnyűnek látszó keresztkérdést: "Te egy kutya vagy?" Elgondolkoztam a dolgon, és rájöttem, hogy IGEN, én egy kutya vagyok! Összegyűjtöttem néhány nyomós okot (mind igaz ám)!

1. Szüleim, miután összeházasodtak, jó 5-6 évig úgy szólították egymást: "kutyuskám". Ezek szerint a szüleim is majdnem kutyák.
2. Mi volt az első szavam? "Aida". Nem Verdi Aidája persze, hanem egy ismerősünk Aida nevű kutyája. Hm-hm...
3. Ezek után jó ideig cicákat tartottam, akiket ugyebár etetni kellett. Egy gyenge pillanatomban rájöttem, hogy a cicakaja nagyon finom! Ugyanez a Friskies és Pedigree típusú kutyakajákra is igaz. Elvileg emberi fogyasztásra alkalmatlan, bennem mégis megmaradt.
4. Aztán jött az én Kimim, akivel igencsak bensőséges a kapcsolatom. Gyakran adunk egymásnak hatalmas puszikat (ő is nekem), jó alaposan összenyálaz :)
5. Nézzétek meg a nevemet, amit a szöveg fölött láttok, és keressétek ki a latinszótárból, mit jelent.
6. Rühellem a bolhákat. A cicáimat annak idején én bolhátlanítottam. Az ellenségemnek se kívánom... minden tele volt a kis dögökkel, alig lehetett megszabadulni tőlük, a cicák meg keservesen nyervogtak... rohadt bolhák...

Na jó, már csak az hiányzik, hogy a Holdat is elkezdjem ugatni! :)
Így lett belőlem kutya*, the end.

Utóirat: a cicákat is imádom, még mielőtt valaki az ellenkezőjét feltételezné! A kutya meg a macska remekül kijönnek egymással, ez bizonyított tény! Darwin bácsi evolúciós fáján szinte unokatesókként vannak feltüntetve. Na meg ott a gepárd, ami EGYSZERRE kutyaféle és macskaféle. Tehát a kutya és a macska nagyon közel állnak egymáshoz.



*Vagy inkább bestiális? :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat