Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Ein Blick

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Ein Blick

Ma is aranyköpésekkel tudok szolgálni. Mostanában nagyon belehúztunk :)

"Olcsó krétának híg a leve" (H. Balázs)

"Vad vezet világtalant" (Stichy - ez régi, de valahogy kimaradt)

Én & Anna:
/Előzmény: ofőórán matekfeladatokat kellett megoldani, a jóég tudja, miért. Anna a büfé felé menet panaszkodott, és elejtette ezt a megjegyzést: "Nem akartam megírni azt a büdös lapot!" Ettől kezdve nem volt megállás :) Ezt a kis fiksönt raktuk össze sorbanállás alatt/
"Ekkor Anna vett a büdös büfében egy büdös melegszendvicset, amit meglocsolt büdös ketchuppal, majd beleharapott a büdös csücskébe. Itt vonulunk a büdös iskolafolyosón, ahol büdös diákok és büdös padok helyezkednek el... egy riportot hallottak ebből a BÜDÖS világból!"

Kábé erre mondta Stichy még régen: "Jesz jesz jesz, a hülyeségeim..."

H. Balázs, Béci Alfa és én egy tömeges csesztetés közepén.
H.B.: Most mit csináljak????
Béci: Jöjj össze a Brusival!

És a konfettiszórás új generációja: szegény H. Balázs fejét teleszórogattam mandarinmaggal... szeeeegéééénykeeee... de tök jól állt neki! :)

Plussssz: Egy pillantás és más semmi, avagy egy rosszmájú csaj rosszmájú pillanatai.

Katival és a többiekkel meneteltünk az utcán. Katinak eszébe jutott, hogy a teremben maradt a sapkája, ezért érzékeny búcsút vettünk a többiektől, és visszaindultunk a tökfödőért. Megyünk,megyünk, már a templomnál járunk, amikor egyszer csak kiket láttunk a templom tövében?
Na kiket?
Na vajon kiket? (Itt röhögök magamban)
AZT AZ ADONISZI SZOBÁBABEZÁRKÓZÓS VALENTÁJN TÉJLORT ÉS A KAKAST! EGYÜTT! EGYMÁS MELLETT! Hűűűűha, ha ezt Andi megtudja.... :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy haverságban vannak ők ketten! Szinte megfogták egymás kezét, úgy haladtak Pázmány bá szobra előtt!

(Na jó, de bunkó vagyok, a saját reménytelen helyzetemet magyaráznám bele a Té meg a Kakas közös hazamenésébe! LoL... De azért ha a Téről derülne ki, hogy szerelmes egy fiúba*... Andi sose heverné ki...)

Sophie, aki még mindig ezen röhög. :)
Csak tudná, miért. :)
(Talán mert így Andi talán megutálná az Adoniszi Szobábabezárkózós Valentájn Téjlort. Ugyanis rühelli a Kakast. Ezzel egyébként nincs egyedül.)

* De ha a Kakasról derülne ki, és elterjedne? Ebbe bele sem merek gondolni. :)

Na viszlát ismét, mert már be kéne fejezni a szemétkedést. Egyszer a Brusi meg a H.B., egyszer a Mikszáth (NEM AZ ÍRÓ!) meg a felzselézett hajú, és ehhez már csak a Té meg a Kakas kellene :)

Üdv: Sophie



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat