Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Édes Énekóra

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Édes Énekóra

Végre megérkeztek a harmincnapos tevéknek járó datolyák a két tesónak! Jobb későn, mint soha...

Tegnap nem tudtam netezni, sokáig tartott a haknink (egészen pontosan háromnegyed tízig). Viszont olyan dolgok történtek, amikről egyszerűen MUSZÁJ beszámolnom!

Most már elárulom, hogy a legnevetségesebb tanárunk az énektanár. Az alábbiakban 'Kovácsné' álnéven fogom szösszeneteimben szerepeltetni, és ezek után V É G K É P P nem árulom el, hogy hova járok suliba! Max év végén. Ugyanis 'Kovácsné' a tegnapi énekórán a következőt mondta nekem:
"Felszabadulás lesz számomra, ha elballagsz!"
Hehe. Hát én nem akarom őt elnyomni. Tőlem még a zászlót is kitűzheti, vagy elénekeltetheti a kórussal az Internacionálét vagy a Marseillaise-t. Fel, feeeel, Zsófi elballag, yeah, yeah! :) LoL

A másik: Nem csak én röhögtem azon az órán, hanem bizonyos H.B. monogrammú egyed, illetve a tanár kiszúrta bizonyos L.T.-t az első padban, és B.SZ.-t a másik elsőben. (Most olyan, mintha jelentést írnék - bocsi, de nem akarom, hogy bárki visszaéljen a nevekkel, ezért inkább nem írom ki őket.) Őket is jól lecseszte, aztán bejelentette, hogy nem akar "semmiféle karácsonyi megemlékezést az osztálytól", illetve el sem akar menni a ballagásunkra. (Bakker, ez kihagyja a saját felszabadulását! Még ilyet!)
De még ennél is tovább ment. Kijelentette, hogy "a nyolcadik bé az egyetlen olyan osztály, ahová nem szívből jön be tanítani", és elege van abból, hogy tönkretesszük a munkáját.
Itt már kezdtem sajnálni, és már majdnem egyet is értettem vele, amikor egyszer csak megértettem, miért ilyen "borzalmasan neveletlen" vele az osztály. AZÉRT, MERT Ő IS ILYEN VELÜNK!
Ugyanis szívhez szóló lelkifröccs után RÁM mutat, aztán ismét H.B.-re, majd megint rám, és megszólal:
"Miért nem közösíti ki az osztály az ilyen neveletleneket?"
Na, erre tört ki igazán a röhögés. Ezúttal hangosan. Mindenki. Még a halk szavúan is teli torokból kacagtak. Erre Kovácsné megszólal:
"Na, most volt elegem az osztályból. A maradék tizenkét percben a két hetes tanítsa az osztályt!"
És igen, igen, igen! Kiállította Attilát és Axelt az osztály elé, ő maga leült Attila helyére, és tényleg a hetesek tartották az óra utolsó negyedóráját! Haláli volt! Esküszöm, ők jobb tanárok voltak, mint maga Kovácsné! Aki ettől kezdve olyan arccal bámult ránk, mintha megetettünk volna vele egy tál tehénlepényt.
That's All. Egyelőre.

De még van huszonvalahány énekóra addig a bizonyos Felszabadulásig! :)

Bye: SOPHIE, az Elnyomó :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat