Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Bolondok Napja :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Bolondok Napja :)

Boldog Bolondok Napját!

Először is megint kísértem Kimit randizni. Vittem szegény kis éhezőknek egy-egy falatot. Ördi drága szépen kivárta, amíg mama-papa megzabbantja, aztán szépen ellenőrizte a kajálóhelyüket, és csak aztán fogadta el... mintagyerek :)

Aztán egész nap kerítést festettünk, szép zöldre :) Rohadtul elzsibbadt tőle a kezem, és az ujjacskáim azóta is zöldek, de attól még jó móka volt :)

Aztán elindultam a West Endbe, mert úgy volt, hogy Katie-vel nézzük a NÉGYkor kezdődő Jégkorszak II-t. De a kisföldalatti úgy döntött, hogy ő is elmegy meghallgatni Gyurcsány bácsit, úgyhogy nem járt :( Pont fél 5-re értem a mozihoz, de a film azért jó volt. (Végül az ötórait néztük, és a kisöcsi - aki szintén velünk jött - iiiiszonyú édes volt!)

Aztán hazafelé láttam nyolc locsolókocsit az Andrássy úton, akiknek patakzott a könnyük, mert lemaradtak Gyurcsány bácsiról. De a kisföldalatti nagyon jó hangulatban fogadott, és kárpótlásul átugrotta a Bajza utcai és a Hősök terei megállót, ami igencsak szokatlan volt, de azért jópofa.

Holnap színházba megyüüüünk!

Úgyhogy V I S Z O N T L Á T Á S R A!
(Teljes mértékben elhatárolódom mindenféle belemagyarázástól. ^-^)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat