Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Szilveszteri jókívánságok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Szilveszteri jókívánságok

Az év utolsó bejegyzése

(\___/)
(='-'=)
(") (")

Ezeket az itt következő szilveszteri SMS-eket én kaptam kedves barátoktól, rokonoktól, még tavaly, tavalyelőtt, azelőtt... egy részét emlékezetből írtam, egy részét a mobilom archívumából (megőriztem őket az utókornak, ezért nem fér már el egy darab üzi sem. :D) Tehát itt vannak a legjobb, legmeghatóbb, legviccesebb, legszívmelengetőbb újévi SMS-ek, plusz néhány karácsonyi, amikkel egy kicsit elcsúsztam, de azért beraktam őket ide is. Szemezgess hát bátran a gyűjteményből! :)

4....

3....

2....

1....

ÉS INDUL! ----> :D

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az újév, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. BUÉK

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, és fejedre csillámport hint. Így adja át üzenetét: Boldog karácsonyt! (Hupszi, ezzel egy kicsit elkéstem. De olyan édi, nem hagyhattam ki!)

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Ha elbódít a bejgli illata, ha fenyőággal teli a kis szoba, ha betoppan hozzád néhány barátod, abból tudhatod: itt a karácsony! (Ezzel is, bocsi.)

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőben!

Ki gondolhat ránk a csendben, míg körülvattáz a hó? Titkos lánc nyúl át a Földön, összekötve, aki jó. Boldog új évet!

Minden vágyad teljesüljön, családod szerencsemalacon üljön. A szeretet ne érjen véget, boldogan éld az új évet!

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Durrogat a petárda, mi vagyunk az élgárda! Adjon Isten minden jót, ami tavaly szűken volt! Boldog új évet!

A szerencse banknál a 2006-os számú számládra átultaltam 365 nap szerencsét, jókedvet és egészséget. Sok sikert az elköltéséhez! Boldog Új Évet!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Ez az új év új jót hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Hogyha új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BUÉK

A petárda robajára fára ugrott az evet, a fa alatt pici malac a látványra jót nevet. Kurta farkát rázza vígan, röfögése kis ének, kívánok neked is eme vidám, boldog új évet!

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, rókacsalád vécében, Lagzi Lajcsi tévében, több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok!

Szeretettel tőlem neked:

SOPHIE BLACK (Canis Maior, PCF, vagy egyszerűen Zsófi =D) Ja, és Qu'ils mangent de la brioche szilveszterkor is!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat