Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
Let's have a party!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
Let's have a party!

Ma volt az osztálykarácsonyunk! És összességében nagyon jó kis buli volt, bár a karácsonyi hangulat kicsit hiányzott. De az, hogy a Csendes Éj helyett az American Idiot ment gőzerővel a magnón, még csak meghittebbé tette az ünnepet. (Csendes Éjt hallgatni karácsonykor tök sablonos, bezzeg az American Idiot! :D)

Tehát leírok mindent a saját szemszögemből.
Azzal kezdődött, hogy nem mentem angolra, helyette a németeseknek (lyukasórájuk volt) segítettem termet díszíteni. Tegnap már felerősítettünk egy csomó spárgát a lámpákra, és eme 45 percben azon ügyködtünk, hogy a spárgákról damilra erősített vattahópilléket lógattunk le. Pár került a faliújságra és a függönyre is, szóval tök jól nézett ki. Ezután megjött az Ofő, és megcsodálta a díszítést. A kis fenyőfára is készítettünk pár csillagot, illetve csak mi, kreatívabbak - a fiúk inkább hátul kentkupéztak. Summa summarum, legalább hat csillagocska került fel a fára, ami lényegében - mivel 1/2 óra alatt készül el egy-egy csillag - nem is rossz.

Ezután a lányok rendeltek pizzát. Egy örökösen elégedetlen osztálytársunk - nem mondok nevet, khm-khm, monogramja O.A. - persze rögtön üvölteni kezdett, hogy miért a Pizza Hutból rendeltünk és nem a Don Pepéből. Szerintünk az tökmindegy volt, a pizzák kábé ugyanannyiba kerültek, és tudtuk, hogy a Pizza Hut közelebb van, ergo gyorsabb a kiszolgálás. Igencsak paprikás hangulatban mentünk le a portára, hogy átvegyük a futártól.

Egy teljes óra semmittevés következett. A pizza csak nem jött, az osztályunk lányainak túlnyomó része meg várt rá a portán. Unalmunkban énekelgettünk (Rudolph The Red Nosed Reindeer), meg kirohangáltunk az utcára.

Közben a fiúk fent átrendezték a termet, úgyhogy mire megjött a táplálék, már minden elő volt készítve. Valami filmnézésről is szó volt, de nem sikerült beindítani a filmlejátszót... szívás. Így amikor a srácok felhagytak annak továbbrontásával, megkajáltunk. A pizzához többféle süti, bejgli, málnaszörp, gyümölcslé meg tea volt. Fincsi! Nem vagyok haspók, tévedés ne essék! (Igaz, Anna?) :)

Ezek után előadtunk egy cuki kis műsort, ami egy Tordon Ákos-mese adaptációja volt. (A kőoroszlánok karácsonyestéje, tök ari.) Én játszottam a kilences villamost, így a csajok arcfestékkel egy bazi nagy kilences számot firkáltak a homlokomra. Jól sikerült a műsor, ahhoz képest, hogy összesen 3× próbálhattuk csak el.

Ezután nekiestünk a karácsonyfa alá kihelyezett ajándékoknak. Gazdagabb lettem egy szép gyertyatartóval, csokival, gyertyával, bólogatós kutyussal (NAGYON ARI!) meg egy vicces hűtőmágnessel. Persze nem egy ember szerzeménye mind, hanem többé, mert engem így szeretnek... :) De térjünk a lényegre.

Mikor mindenki kigyönyörködte magát új szerzeményében, az osztály 3/4-e elvonult a százhármasba tévézni, mi meg játszottunk Tabut és TikkTakkBumm-ot. Az Ofő is velünk játszott. A legjobb aranypökések a TikkTakkBumm-ozás közben hangzottak el.

*Szó végén: IT.
Andi: BÁLINT!!!! (Megjegyzés: Élete Szerelme Bálint.)
Többiek: Az nem jó.
Andi (csalódottan): Ja, tényleg...

*Bárhol a szóban: FA
Én (hangosan): Lóf**sz!
Ofő: (összevont szemöldökökkel néz rám)
Én: Bocsánat, Erika néni!
Ofő: Ha a következő körben szó elején kell KÖ-t mondani, bemondom, hogy KÖ-ZÖN-SÉ-GES!

A Tabuban használatos röfögőgéppel meg beleröfögtünk egymás fülébe. No comment.
Jól meghúztam kétszer is a tömény citromlevet tartalmazó üveget - erre többen követték példámat, és Kati többször elmondta az este folyamán: "Miért rángattok bele minden hülyeségbe?"

Hazafelé menet többen is megcsodálták a 9-est a homlokomon. :)
R1: a földalattimegállóban a Fedél Nélkül-t áruló öregasszony.
Ő: Kilenc???? Az mit jelent????
(Nem válaszoltam.)
R2: Idős néni a 69-esen, miután kérdésére válaszolván elmondtam, mit jelent:
Ő: Tegye meg a lottón a kilencest! Meg a hatost is!
(Megfogadom a tanácsát, de sajnos már nem közölhettem vele, mert pont akkor szállt le!)
R3: Idős kínai bácsi, szintén 69-es.
Ő rámnéz. Én ránézek. Ő rajtam nevet halkan, én meg azon, hogy ő rajtam nevet.
Salala. De hülye is vagyok. No comment again.

Szóval ilyen jót szórakoztam ma délután! Egész jól telt a karácsonyi buli! Vicces volt, annak rendje és módja szerint, de akkor is! Nagyon tetszett!
Na pá: Sophie, a Kilences Villamos :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat