Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
A Sztár :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
A Sztár :D

Szóóóóval...
Bemutatom a Nagyközönségnek a legújabb csodálatos hazai popénekest, aki forradalmasította a gyermekdal-éneklést, és egyértelműen lesöpörte színvonalas produkciójával az összes másik konkurens hírességet. Bemutatjuk...

(dobpergés)

ALFA BÁCSIT! ! ! !

Minderre az angolóra után derült fény, amikor kedvenc Alfánk mindenféle hülye halandzsaszöveget énekelt nemlétező dallamokra. Sebaj, már megszoktuk, évekig halgathattuk a "Heeejmasíííjamatyaaaa" kezdetű szerzeményét, ami leginkább egy részeg törzsi táncra emlékeztetett. De ez a mostani (tekintettel a közben eltelt évekre is) még annál is durvább volt. Mint egy óvodás, mondtuk. (Akkor még nem is sejtettük, mi lesz belőle...)

Ezután Alfa még jobban belejött a danolásba. Exkluzív leközöljük sikerszámának, a Nagy Slágernek dalszövegét (copyright 2006). A szám címe: A RADIÁTOR NEM GLADIÁTOR.

Szöveg ---->
A radiátor nem gladiátor
A radiátor nem gladiátor, sallalallala
A radiátor nem gladiátor
A radiátor nem gladiátor, je je je je!

Ezt a nótát (számos improvizált szöveggel megfűszerezve) egész szünetben hallgathattuk. Nagy röhögés közepertte igazi kis oviscsoporttá alakultunk, Béci meg jómagam "táncoltunk" Alfa óvóbácsi vidám zenéjére, áhítattal hallgattuk verseit (amik egy "Hm!"-ből vagy "Khm"-ből álltak), illetve szájtátva csodáltuk bűvészmutatványait (a vörös ingujjból előhúzott LÁTHATATLAN tízforintos és társai). Közben H. Balázs óvó bácsi a háttérben vert és ölelgetett minket a harmónia jegyében, Livi konyhás néni és Brusi óvó bácsi pedig több ízben a "hülye" jelzővel illettek. Vajh miért is? :)

NÉGYES LETT A FIZIKA TZ-M! Félévkor is négyes leszek, ha jól felelek hőtanből. Blöeee.

Szóval éljen a Radiátor, amiről tudjuk, hogy nem Gladiátor! Hülyeség rúúúlz!

Na pápá:
Sophie, a Sárga Ház egyik ápoltja, Alfa Bácsi-rajongó, önjelölt óvodás :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat