Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

× Canis Maior × naplója


Berry-Vigyori Mirzam [204050 AL], gazdája × Canis Maior ×
A Kreténség!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204050
A Kreténség!

Na, ma lezajlott az évad kreténsége a Műjégen!!!!

Az elmúlt száz évben nem ökörködtünk ennyit, mint most. Azzal kezdődött, hogy Vili papa, Gabi, Zsolti, Szandi és Niki (na meg éééén) kimentünk korizni. Ott a jégen futottunk össze Balival, Bence nevű öccsével és annak osztálytársával, Marcival. Később még egy csaj, Laura (Baliék ismerőse) is csatlakozott a bandához, úgyhogy abszolút szedett-vedett volt a társaság. Fogóztunk is, minek következtében elsodortam egy smároló párt. Úgy kell nekik.

Szandi közben elkezdett vadászni egy fiúra, akiről végül csak annyit tudtunk meg, hogy Balázs a neve. Sajnos nem jöttek össze. :( Aztán felgyorsultak az események:

Megláttunk egy símaszkos (!!!!) csávót, akit rögtön elkereszteltünk Bin Ladennek. Időről időre feltűnt egy helyen, mi meg röhögtünk rajta. Aztán lelépett, de éppen mikor bosszankodtunk, hogy nincs kin röhögni, megint történt valami.

Egy fiú mellettünk tette-vette magát a lányok előtt, aztán egy hihetetlen nagyot rikkantott. Éppen úgy hangzott, mintha egy csaj hangja lett volna. Röhögtünk egy sort, ettől kezdve elkezdett – persze csak óvatosan – mutogatni ránk, meg vigyorogni rajtunk.

Állunk a pálya közepén, és éppen beszélgetünk. Nagyban mesélek valamit, mire ez az előbb említett kretén odaáll mögém és hallgatja, amit mondok. Niki észrevette, erre persze gyorsan elhúzott. Utánamentünk, és megkérdezte (Niki a pasitól), mit akar tőlem. Erre ő: „Gyereket.”

Visszamentünk Baliékhoz, és ettől kezdve figyelmünk a kreténre terelődött. Jól megfigyelve rádöbbentünk pár érdekes dologra vele kapcsolatban.

1. Lányos hangon tud rikoltozni (bár ezt már eleve tudtuk).
2. Állandóan a lányok körül forgolódott, minden percben más csaj(ok) volt(ak) mellette. Ebből következően felmerült, hogy
a) ő a falu bikája,
b) senki nem veszi igazán komolyan,
c) BÉNA, mert megpróbált két lány előtt breakelni, ami persze taknyolással végződött.
3. Mivel a fiúkhoz is érdekesen viszonyult, elkönyvelhettük, hogy homokos.
4. Egész jól korizott, és direkt-véletlenül mindig úgy állt meg, hogy rám és a csajokra szórta a havat.
5. Időnként megvakarta a seggét. Ezt mindenki teszi, de akkor is: nyilvánosan???!!!

Szóval gyermekeim potenciális apja. A csajok jókat röhögtek rajta, de szerintem kábé olyan lehetett velük a viszonya, mint pl nekem Alfával vagy Brusival. Még mindig állandóan engem nézett, de (talán mert belátta, hogy túl sokan vagyunk) nem próbálkozott többet gyerekcsinálás terén.

Ezután eljött a záróra ideje. Niki mondta, hogy köszönjek már el a „lovagomtól”, mire én odamentem hozzá, és méltó búcsúként odamondtam neki:
„Ha bármikor gyereket szeretnél, én rendelkezésedre állok!” LoL, amilyen arcot vágott! De úgy látszik, tetszett neki a dolog… :) Pedig nem is mondtam komolyan :)
Szóval KRETÉNSÉG FOREVER!

Sophie, az Évezred Kreténje :D

PS.: Isteni volt ez a kis agymenés!!!! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat