Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2008. 12. 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2008. 12. 23.

Szervusztok, kedves tevetársaim!

_____________________________________________

Reggel, délelőtt:

Mint azt már az előző bejegyzésben is megemlítettem, nekem ezen a héten 2 gazdám van: Nüx gazdija és Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija. Igaz, Nüx gazdija csak egy kis darabig, mert úgy hallottam, ő az ünnepekre elutazik valahova. Most éppen Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija látogat.
Immáron 2 napos tevévé nőttem. Máma - ugyan még nem neveztem, de biztosan fogok - ezekre a karavános játékokra fogok nevezni: Zsákbamacska, rendkívüli Rímfaragó, Trükkverseny. Többre sajnos nem emlékszem, de hogyha lesz több kedvemre való játék, azokra is biztosan mind-mind nevezek! Írtam a Karavánfórumba is.
Máma pedig bizony belépünk a karácsonyi készülődés "élesebb" világába - sokan máma díszítik fel a karácsonyfát is. Tartsunk ki, hiszen már csak egyetlenegy éjszakát kell átalusznunk és már élvezhetjük is Jézus születésének napját, mi mindennel tartogat.
A Tevékeny Tevék karavánjában is bizony már sürögnek-forognak, készülődnek a tevék a nagy, kedvelt ünnepre! Amennyiben kedved tartja, nyugodtan kuksolj meg minket és akár te is kapcsolódj be a sürgésbe-forgásba, velünk készülj az ünnepre! Ne feledd: csak egy kattintás és már köztünk készülődhetsz lázasan a szeretet napjára!

_____________________________________________

Délután, este:

Zsákbamacskán - kiderült - Nüx gazdija és Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija is segített - mivel én még babateve vagyok, csupán még csak 2 napja születtem - nekem nevezni, mindketten voltak nálam, viszont Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdijának elfelejtettem elmondani, hogy Nüx gazdija már segített nevezni nekem Zsákbamacskán, így Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija is segített nekem nevezni. Így kétszer neveztem Zsákbamacskán. Igen ám, de ezt Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija észrevette és írt egy levelet ezzel kapcsolatban Hópihus gazdijának, Nórának. Ő erre azt válaszolta, szerencsém van - amint ezt nekem Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija és Nüx gazdija mesélte -, ám pontosan a 12. (Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija) és 15. (Nüx gazdija) zsákra segítettek nevezni és mivel az a két zsák üres volt, nem nyertem Zsákbamacskán semmit (a TTK-tagok tudják, hogy az a két zsák üres volt - hogyha te nem hiszed, hát lépj be ebbe a nagyszerű karavánba és megláthatod). Trükkversenyre neveztem, fel is díszítettem szépen a tagok segítségével a karácsonyfát, nyertem is szorgalmas munkámért - a karácsonyfa-díszítésben a részvételemért - 50 eurót, ez az 1. eurónyerésem, nagyon szépen megköszönöm mindenkinek, akinek megköszönhetem! A rendkívüli Rímfaragóra pedig sajnos nem tudtam nevezni, éppen nem értem rá.

_____________________________________________

Előre is áldott, békés karácsonyt és - akár máma, akár holnap díszíti családod - lázas karácsonyfa-díszítést kívánnak mindenkinek a Tevékeny Tevék!

2008. 12. 23. 9: 25



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat