Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2 hónap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2 hónap

Sziasztok Tevékeny Tevék!

Ma van a két hónapos születésnapom. Pontosan úgy csinálnám, ahoghy egy hónapja, a gazdijaim fogyeljenek:)

Brigi és Nüx: Ő volt a legelső gazdám, vele készülődtünk karácsonyra :) Sajnos keveset lehettünk együtt, de rengeteget mókáztunk!

Marci és Tzutzu: Neki adott át Brigi hét közepén, velük volt az első karácsonyom. Az eddigi legjobb karácsonyom :)

Candie és wc pumpa teve: A szilveszter éjszaka természetesen velük volt, egy igaazán boldog új évet biztosítottunk be egész héten!

Rami és Patás Rami: Velem volt mindig, jóban rosszban. Egy igazi álom volt velük!

Rami és MC Hádész: Hát igen, a híres "Dorka rekord". Nagyon sokat nevetgéltünk!

Dani és Peti és [: brown. és [: green: Öten lenni sem túl sok, ez volt a legmozgalmasabb hetünk! Egy hónapja volt éppen, de repül az idő!

Laci és pudding: Drága bátyusom! Vele volt életem egyik legszebb napja, még mindig sírok, ha rágondolok:) Istenien főzz, és van egy aranyos kiscicája, Mercyke

Réka és Zäzi: Velük nagyon sok új dolgot ismerhettem meg, még táncolni is megtanultam! Hát igen, mindig nagyon sokat foglalkozott velem :)

Eszti és Bundásbanán: Hű, itt igazi művész lettem! Minden játékra neveztünk, nagyon tisztelem és szeretem Esztit, nélküle sem lennék az, aki vagyok. :)

Norina és Hegedüs Florina: Vele és a két testvérével nagyon mozghalmas hét volt. Megismerhettem az ő világukat, és sok boldogságot adtunk egymásnak! Vagyis már csak egy napig :(

Tehát összegezve köszönöm minden gazdimnak és minden Tevékeny Tevének ezt a két hónapot, köszönöm tapicskának és Hópihusnak, hogy létrehoztak, és hogy vezetik ezt a csodálatos karavánt, hiába én nap mint nap érzem az itt lévő szeretetet és biztonságot! Köszönök mindent, ám egy dolog miatt ma szomorú lettem. Egyetlen egy teve sem köszöntött még fel a két hónapos születésnapomon (kivéve ugyee Norina és Florina). Remélem, hogy egy-egy levelet azért kapok tőletek, szívesen várom!

Nyertünk is ma 100 eurót, mindját hozzá írunk. Ja és még két felfedezésem van (VánDorka a felfedező):
1. Ma nem csak én ünneplek, Norina névnapja is ma van. Nagyon Boldog Névnapot!
2. Raminak is akkor volt a névnapja, amikor velem volt:)

Tehát kettős ünnepet ülünk, és egy jó hosszú bejegyzést írtam, hiszen holnap már a búcsú napja. :( Nagyon fog hiányozni, de még ne szomorkodjunk, ráér holnap, csak annyira szomorú rágondolnom:(

Puszi mindenkinek, a 2 hónapos
VánDorka



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat