Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2008. 12. 24. és 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2008. 12. 24. és 25.


Szervusztok, kedves tevetársaim!

Mivel tegnap, a nagy, ünnepi készülődés és maga, az ünnep miatt nem tudtam írni a naplóba, ezért ezt ma pótolom - a tetejébe pedig a mai nap eseményeit is leírom.

_____________________________________________

2008. 12. 24., reggel, délelőtt:

Bizony, bizony, sok-sok Tevékeny Tevétől kaptam ajándékokat, valamennyitől az ünnep körül - a legtöbb 23-án érkezett és még egy máma reggel is. Aztán azt, hogy ezeket karácsonyi ajándékként szánták - az időpontot figyelve - vagy pedig születésem alkalmából küldték nekem. De őszintén megmondom, nem is igazán érdekel! Az a legfőbb, hogy mind szeretetből érkeztek, nem csupán érdekből. Ami azt illeti, az első ajándékom egy hógolyó volt - telibe az arcomba, bele, ám érezni lehetett azt a melegséget, mit azért ad ki magából, mert szeretet veszi körül. Ez [: greentől és [: browntól jött. A következő egy bon-bon volt - nyamm-nyamm -, ez Shamától jött. Azután Shama gazdijának a barátjának a tevéje, Denikém is küldött egy ajándékot; méghozzá egy autót - ezzel száguldozni tudok majd a Tevékeny Tevék közt, nagyon megköszönöm ezt is, máma délután már be is izzítottam a motorját, minden Tevékeny Tevének boldog karácsonyt ordítva, miközben csak úgy lebegett arcom a nagy gyorsaságtól. Aztán Katzer(Kacor) is küldött, méghozzá egy Szupertököt - no, ezzel bizony jól megijesztett, viszont azért köszönöm neki, hisz ezt ő is szeretetből szánta. Máma reggel, olyan fél kilenc tájban érkezett hopp, 1 datolyám! Ezt vajon ki küldhette? Hát tapicska és Hópihus, a fantasztikus két karavánvezető-páros! Nekik is nagyon szépen megköszönöm, utólagosan is.
No, Nüx gazdija elutazott már az ünnepekre, így ő már nem a gazdim ezen a héten, de még remélem, találkozom vele gazdim képében - jó gazdi volt, pontosan olyan jó, mint Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija, most ő lesz a gazdim vasárnapig. Aztán a hétfőre, arra már igazán kíváncsi vagyok; vajon ki lesz, esetleg kik lesznek a következő heti gazdám, gazdáim? Mindenesetre Nüx gazdijának innen kívánok kellemes ünnepeket és érezze magát jól ott, ahol most éppen van; jó gazdi voltál! Tevékeny Teve, alias Tzutzu gazdija pedig most éppen írni segít, a naplóm - neki megmondtam, jó gazdi ő is!

Holnap folytatom, de most már fáradt vagyok, muszáj ledőlnöm! Jó éjszakát minden kedves tevetársamnak!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat