Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2009-02-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2009-02-13

A mai napom "a művészetről szólt". Eszti megtanított engem különöző technikákkal festeni, rajzolni. Először a pasztelltechnikát próbáltuk, ki, ez Eszti kedvence. Pasztellkrétát használtunk a festéshez. A gazdikám kölcsönadta nekem a festőállványát, hogy azon gyakorolhassam a dolgot. Csak éppen az volt a baj, hogy én kicsit kétbalkezes tevécske vagyok, de Eszti azt mondta, hogy szerinte nem is csinálom olyan rosszul. Tudjátok, pasztellal elég nehéz úgy festeni, hogy ne legyen olyan a szőnyeg, vagy az arcod :D Főleg elsőre. De nem baj, nekiláttam. Eláruljam mit festettem? Egy sivatagot, amin éppen egy tevekaraván vág át az oázis felé. Nekem ez a legszebb táj, főleg, hogy odarajzoltam a TTK pálmafát, tapicskát és Hópihust a karaván élére, és az összes karavánbéli barátomat, és persze a gazdijaimat. Így a végén egy elég népes csapat kapott helyet az egész képen, de sebaj, legalább minden gazdám rajta van. Mind a kétezer. Igaz, hogy csak kis világos- és sötétbarna pontok formájában fértek el a képemen, de rajta vannak!
Mikor megmutattam Esztinek a képemet, rögtön rájött, mit ábrázol. Szerinte csodaszép lett, azt mondta, hogy még Szinyei is megirigyelhetné ezt a pontozós megoldást :D
A délután folyamán megtanított Eszti tussal, széncerkával, olajjal és temperával festeni/rajzolni. A karavános képem mellett még 4 VánDorka-remekmű született, mindegyik valamilyen tevés, TTK-s témában. Azt hiszem mától fogva nyugodtan nevezhetem magamat egy művésztevének. Gazdikáim, nevezettek minél több paint- és billentyűrajzversenyre, hogy karavántársaim előtt is villoghassak új tudományommal!
Most pedig ideje lefeküdni:

Sziasztok: VánDorka (a művész)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat