Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2.-3. napom!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2.-3. napom!

Sziasztok!Mostmár ez a 2. napom itt Gennánál.Masterpuputól ezt kaptam mert nem tuddott elbúcsúzni.:

"Kedves VánDorka! Nagyon jó volt veled együtt lenni! De sajnos eljött az a nap is, mikor búcsúznunk kellett. Túl hamar jött el, így tőled nem tudtam elbúcsúzni. Nagyon sajnálom! Örülök hogy gondozhattalak én is! :) Remélem Te is jól érezted magad. Még egyszer bocsánat. További jó vándorlást, és érezd jól magad Gennával! =]]

Nagyon kedves volt tőled.Ma nem tudtam Gennával menni iskolába mert nem tudta leigazolni a napomat mert az ellenőrzőt a tanárnin beszedte.De majd holnap megyek el.A mai napomról annyit,hogy játszottunk de nem jöttünk fel gépre.

3. napom:ÍME ÍME! ez az a 3. nap.NEm akarok elmenni de örülök mert elmehettem rendes suliba és Genna levágadta Rihannásra a frizuráját.nagyon csini volt.A suliban:
Bolondok napja csínyek.Edit néni(tesitanár):
hát alávattük a rendes ruhánk alá a tesi cuccot és azt mondtuk,hogy NINCS ITT A FELSZERELÉSÜNK! így kinti tesi volt ami a focit jelenti.Beszált a tanárnő is és nagyon jó volt.Az úszáson és a többi órán semmi enm történt.Hát más nem érdekes...

Itthon:Hát elmentünk fodrászhoz és a gazdim levágatta rövidre a frizuráját.és ennyi a mai nap,játszunk együtt aztán alszunk TV és vacsi után.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat