Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2009-02-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2009-02-10

A leendő gazdik figyelmébe!!!! : Az euróim a Megszülettem bejegyzésnél vannak leírva! Ti is oda gyűjtsétek!



Szép napot Tevék(enyek)!

Hát, most hogy időm volt körülnézni itt, Miskolcon, megállapíthatom, hogy újra egy nagyvárosba kerültem. Igaz, ez nem olyan nagy, mint Budapest, ahol Laci él, de mégis... nagyon nagy.
Eszti reggel azt mondta, hogy mikor hazaér, elmegyünk a városba, és megmutatja nekem Miskolcot, hogy hadd lássam hol lakik. Ez a szép a vándoréletben, látjátok? Annyi helyet megnézhetek. Csak 51 napos vagyok és már most rengeteg helyen jártam.
Amíg Eszti suliban volt, addig sem unatkoztam. Na jó, talán egy kicsit.. :D de tv-zéssel ütöttem el azt az időt, közben pedig csokiszívet majszolgattam, ami nagyon finom volt :) Mert ugye tegnap Eszti csokiszívvel töltötte meg etetőmet, hogy így várjam a Valentint! Aztán végre valahára a gazdim is hazaért az iskolából... Akkor kezdődött csak az igazi buli! Eszti tényleg elvitt engem a városba, már csak azért is mert ajándékot akart venni az anyukája szülinapjára, és így egyszerre meg is tudta mutatni nekem belvárost. Annyi mindent láttam ma! Nagyon érdekes volt, csak nézelődtem és nézelődtem a valentin napi szívecskés díszek forgatagában :D
A mai napom tehát nagyon jól telt. A várossal való megismerkedés után pedig hazamentünk, és leültünk a laptop elé, hogy felmenjünk a teveclub chatre, hiszen ma még nem is beszélgettem a tevékkel :) Itt So What? teve 400. napja alkalmából bulit rendezett, majd mikor vége lett, akkor sem maradt abba a beszélgetés: egyre többen jöttetek és csevegtünk egymással, csak én, és ti, a karavánbeliek :D Aztán neveztünk a mai játékokra is. Erről jut eszembe, a tegnapi szépségversenyen különdíjas lettem volt gazdim, Laci képével! Ennek nagyon örültem :) *ásítás*
Jaj tevécskék, a mai napnak is vége van... Én pedig elálmosodtam... Azt hiszem, befejezem mára a naplóírást, és elteszem magamat holnapra:

Jó éjt: VánDorkátok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat