Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
3.nap Rebivel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
3.nap Rebivel

Jaj istenem, a mai napom nagyon jó volt.
Reggel 7:30-kor arra keltünk Mazsíval, hogy valaki kopogtat az ajtón. Én nyitottam ajtót, mert Mazsí ki sem akart mozdulni, olyan fáradt volt, mert tegnap későn aludtunk el. Az ajtóban Rebit találtuk egy iskola táskával a hátán. Köszöntünk neki, majd mondta, hogy kelljünk, mert elkésünk a suliból. Nem értettük, hiszen mi tevék vagyunk, és csak az ember gyermekek járhatnak suliba. Megkérdeztük hát.
-Na de Rebeka, hogyhogy ma elmehetünk veled iskolába? - kérdeztük szinte egyszerre Mazsíval.
-Az suliban előadás lesz, és be kell mutatnunk a legjobb barátunkat, ígyhát én titeket viszlek bemutatni.
Ennek mindketten örültünk, ezért gyorsan rendbe szedtük magunkat, és elindultunk Rebivel suliba. Először mikor beléptünk az osztályterembe, egy pillanatra megtorpantunk Mazsíval. Soha nem láttunk még ilyet. körübelül 30 nyüzsgő gyermek ugrabugrált, kalimpált, ordibált. Páran vették csak észre, hogy beléptünk a terembe. A többiek már csak arra figyeltek fel, hogy a kisfiú odaszólt nekik.
-Nézzétek a Rebeka két tevét hozott be az osztályba! - mondta a kisfiú, majd hallatszottak sorba , hogy hűhák.
Hogy miért is csodálkoztak ennyire rajtunk? A többi legjobb baráthoz, és házikedvenchez képest, amik leginkább hörcsögök,kutyák, és macskák voltak, ahhoz képest mi elég furcsa állatok voltunk számukra. Majd következett a legjobb barátok, illetve házikedvencek bemutatása. Miután már a végefelé jártunk, végre Rebekára esett a sor. Kimentünk tanári asztalhoz, és szembefordultunk az osztállyal. Mindenki izgatottan várta, a bemutatásunkat. És ekkor Rebi el is kezdte.
-A mi barátságunknak nagyon hosszú története van, ígyhát inkább kicsit lerövidítem. Tehát az egész úgy kezdődött, hogy Mazsí megszületett. Pár napra Mazsí születése után csatlakoztunk egy szuper karavánhoz. Ennek a karavánnak neve, Tevékeny Tevék (TTK), mely nemrég a toplista 9.-edik helyén, állt mikor egy gonosz teve megszüntette. De most Tapicska, és Hópihus újraindították, és most a toplista 16.-odik helyén állunk közel 1474 taggal, és 1846330 ponttal. Egyszer majd a toplista élén is leszünk ám.:) Na de térjünk vissza a megismerkedésünkre.Szóval mióta Mazsít létrehoztam, 390 nap telt el. Több mint egy év. Ahogy telt az idő, egyszercsak ránk került a sor, hogy VánDorkával töltsünk egy hetet. És hát, igaz még csak 3 nap telt el, de nekem ők a legjobb barátaim.:) - fejezte be utolsó mondatával Rebi beszédét.
Mindenki mosolygott, és tapsolt. Nagyon örültem annak, amit Rebeka mondott. Nagyon megszerettem, őt is, meg Mazsít is, pedig még csak 3 nap telt el. Majd hazamentünk suli után, gépeztünk, egy kicsit, játszottunk, párnacsatáztunk, és most be is fejezem a történetem, mivel mind a hárman fáradtak vagyunk, ezért megyünk aludni. Jó éjt nektek is.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat