Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
A megérkezés^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
A megérkezés^^

Amég a buszon ültem gondolkoztam...Milyen lesz majd Gennánál? Jó, rossz? Vajon mit fogunk csinálni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fordultak meg a fejemben. Amikor megérkezett a busz már izgatott voltam, hogy mi is fog valójában történni. Amint megállt a jármű már láttam Őt. A szívem hevesebben vert az izgalomtól. Hiszen egy kis teve szíve gyorsan ver ha annyira izgatott mint Én akkor. Egyre biztonságosabb letta talaj amikor elindultam. Amint leértem a lépcsőkhöz Genna közelebb lépett hozzám és segített leszállni. Természetesen sikeresen talajt értem és követtem a patáimmal.
-Szia. Genna vagyok bizonyára már hallottál Rólam. -mosolygósan köszöntött és egrye jobban hajlottam a pozitívumokhoz és a szórakozáshoz.
-Hát Én Dorka. -
Egy kicsit megszeppentem hiszen Ő olyan közvetlen volt akkor.
-Gyere megmutatomhol is fogunk lakni. -
Váltott témát gyorsan. Gondoltam feltűnt neki, hogy nem vagyok egy bátor kisteve. Megfogta a csomagjaimat meg a patácskámat és elindultunk. Elmesélt nekem egy csomó klassz dolgot mit tervezett a hétre. Mire már berendeztük a szobát úgy, hogy nekem is jó legyen Én már teljesen felocsúdtam és örömtáncot jártam szinte. Miután végeztünk Genna megírta a leckéjét. Hiszen készülnie kellet. Addig én rajzoltam egy képt Rólam és Róla. Mikor ezzel végzett kiraktuk a falra és ebben gyönyörködtünk. Mire minden aprócseprő dologgal végeztünk kissé meg is éheztünk. Az anyukája főzött Nekünk borsó levest utána pedig készen let a krumplis pogácsa is sajttal megszórva. Ezt mind "elpusztítottuk" az asztalról és elvittük a kutyusát sétálni. Édes kis szőrmók. Hat óra körül vissza értünk és cseteltünk. Fent voltak a barátaink és hosszas eszme cserét tartottunk. Nyolckor Genna ágyba küldött mert holnap elvisz az iskolába. És már 6:00-kor fel kell kelnünk mert nulladikja lesz. Előtte elvitt fürdeni, vacsorázni és olvasott mesét amin elaludtamígy zavartalan álmom lehet.

Írta: Genna;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat