Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
2.6. É.J.F.É.L.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
2.6. É.J.F.É.L.

Csss! Üdvözlöm a VánDorka Tours utasait! Hogy miért is suttogok? Az oka egyszerű: éjfél van. És hogy mit keresek itt ilyen késői órán? Szerencsére nem vagyok egyedül, itt kuksol mellettem a sötétben Réka öccse és annak tevéje, akiknek még a neve is megegyezik, történetesen Gyurci. öveket becsatolni, és el is mondom, mért vagyok itt: azért fekszünk itt síri csendben, mert megígértem Gyurcinak, hogy elkapunk néhány apacuka szörnyet. Óvoda után megnéztem vele a Micimackót, és ezek menyét- meg elefántszerű lények is szerepeltek benne, akik állítólag mézet lopnak. Ki is tettünk hát több csuporral is, hátha véletlenül erre tévednek. A várakozás szörnyen unalmas, rengeteg pirospacsi-partit meg kő-papír-ollót lejátszottunk már. Nini, ott mozog valami! Ja, nem, az csak egy hangya.

Délelőtt Gazdi, vagy ahogy én nevezem, Rék húga vitt be magával az iskolába, aztán zongora órára. A tevék nagyon tehetséges zongoristák, míg a TC főszerkesztői a Boci, boci, tarkára, én a Teve, teve, barna és a Száz datolyának ötven a fele egypatás változatára esküszöm. Viki, azaz a kishúg még a barátnőinek is bemutatott, majd az egyikhez el is látogattunk; neki aranyos kis kutyája van, sokáig hajkurásztuk egymást. Ami a legfontosabb: megalapítottuk az Én márpedig Jól Fogok Énekelni! Ligát, azaz az É.J.F.É.L.-t. Ebben már Réka is benne volt, ami a legcsodásabb, egy gitárt is ajándékozott nekem, amivel dalokat szerezhetek.
Fürdés előtt a gazdival eszkábáltunk néhány kishajót és a fürdőkádban ezzel játszottunk. Egy pillanat erejéig nagy hajóskapitánynak éreztem magam. De szép is volt...!

Még mindig nem jöttek az apacukák. A mézet mindenesetre nem hagyom kárba veszni, mmm! Jé, Gyurci elaludt! Megyek én is a kényelmes pianínómba! Jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat