Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevékeny Tevék Karaván (TTK) naplója


VánDorka [186885 AL], gazdája Tevékeny Tevék Karaván (TTK)
02.04. Rictusempra!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186885
02.04. Rictusempra!

Ááhh, ólmos fáradtság lett rajtam és halálosan kimerültem... Nagyon szívesen megosztanám veletek a nagy fáradtságom okát, de épp emiatt a patáim elzsibbadtak és mindjárt kótyagosan hortyogni kezdek, úgy érzem. Eseménydús napom volt az elmúlt három, az biztos! Nyugodjatok meg, minden élményemről beszámolok, de azt hiszem, erre csak holnap keríthetek sort. Addig is jó éjt, Tevékeny Tevék Karaván!
--------------------------------------------------
Ezen a reggelen Réka berekedve ébredt. Nagyon megsajnáltam, hiszen alig tudott megszólalni is, de előző nap megbeszéltük, hogy felolvas nekem a Harry Potter-kötetekből, továbbá néhány humoros fanfictiont (köztük néhány saját alkotást) is megismertet velem. Harry világát Lacinál ismertem meg, de azóta sem bírok kiábrándulni belőle.
Zäzi sem érezte túl jól magát, ezért a nap túlnyomó részében Narglival és Tetszhalott Cethalásszal beszélgettünk és játszottunk, akikkel tegnap kötöttem szorosabb barátságot. Rékának délután középiskolai előkészítőre kellett mennie - vonattal. Még sosem vonatoztam, szóval roppantmód megörültem az ajánlatának, miszerint elvisz engem is. Délelőtt Narglival és Tetszhalival a számítógépen találtunk egy olyan programot, ami összezsugorít és felnagyít dolgokat. Kipróbáltuk magunkon, a vonatúton már Réka zsebében utaztunk, Zäzival kiegészülve. Szerintem érdekes volt; az idő gyors ugrásokban haladt, hamar megérkeztünk, ez után gyalog vágtunk neki a gimnáziumba vezető útnak (ez alatt megkergettem két, pingvinnek tűnő macskát, Nargli pedig elcsúszott egy banánhéjon). Még nem tudok külföldiül, az előkészítőn sajna egy szót sem értettem, de idősebb tevetársaim már kapiskáltak valamit. Réka szüleivel mentünk haza, de előtte még beugrottunk a McDonald's-ba (újdonsült gazdimmal azon nevetgéltünk, hogy neki épp a gyorskaja ellen kellett beszélnie).

Kora este megnézegettem Réka polcait; találtam egy HP-hangoskönyvet, amiről időközben teljesen elfeledkeztünk, de ez sikeresen kárpótolta a felolvasást.
Egy másik számítógépes program segítségével fanfiction-szereplővé válhattam (fanfiction=egy történet, amit egy olyan szerző hoz létre, aki J. K. Rowling világát és fantáziájának teremtményeit veszi kölcsön a sztoriajihoz). Megint vicces estében volt részem: szem- és fültanúja lehettem Voldemort és Tompika "értelmes" párbeszédének, Sirius ordításának, Ron és Hermione veszekedésének a lány egyik zöld ruhadarabja miatt és egy Harry Potter-stílusú Bánk bánnak (amiket legegyszerűbben itt érhetsz el: http://fanfiction.lumos.hu/viewuser.php?action=addfav&uid=3069&story=3209). A Rictusempra egyébként csiklandozóbűbáj, ami nevetést okoz, és a nap végi eseményeket elnézve könnyen felismerhető az összefüggés. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat