Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sirius naplója


Fekete Kutya [132556 AL], gazdája Sirius
Első fejezet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/132556
Első fejezet

Első fejezet
Fekete Ibolya léptei üresen kongtak vissza a zord épület falairól. Néhány lovagi páncél együttérzően sóhajtott egyet, és a festmények lakói is szomorúan elfordultak. Bizony, Fekete Ibolya a legjobb barátja, Fekete Kutya miatt az igazgatói szobába rendeltetett. Még sose, soha-soha-soha, nem kapott intőt, figyelmeztetőt, de még csak egy ártatlan sarokba állítást se. De hogy rögtön igazgatói intővel kezdje! Ez még neki is sok volt. Lehet hogy ki is csapják?-Erre a gondolatra meg kellett kapaszkodnia a lépcső korlátjában, hogy megtartsa az egyensúlyát. Két emelet le, kétszáz méter előre, 90 fokos kanyar balra. Az igazgatói szoba. Ibolya nyelt egyet, majd így szólt:
-Csó-csó.....csótány.....
-Bökd már ki!-pirított rá az ajót őrző szobor, miután megunta Ibolya szánalmas dadogását.
-Öööhhmmmm...Csótánycsokor!
-Elég rossz az ízlésed, hihihi!-és a szobor heherészve kitárult. Ibolya belépett, és a csigalépcső megmozdult. Csak vitte őt föl, föl, és Ibolya azt a pár másodpercet (amíg a szobor felliftezte) Egy örökkévalóságnak képzelte. A torkában akkora gombócot érzett, hogy még köszönni sem mert, attól félvén, a padlóra köpi vadul kalapáló szívét.
-Jó esztét, Fekete Ibolya. Szajnálatoszan Dupladurr professssszor még nem érkeszett meg, ész én nem ssszabhatok ki büntetészt önnek, eszért kénytelen lessz itt várni, míg Dupladurr professssszor meg nem jön! Kellemeszen el fogjuk itt ütni asz időd, nem igasz?
-Biszonyára Piszon Professszor Úr!-de gyorsan a szája elé kapta a patáját.
-Elnézést kérek, nem lett volna szabad teleszájjal beszélnem professzor Úr!-vágta ki magát végül.
-Helyessz. Az udvariasszág mindenek előtt. DE MINEK TÖRŐDIK EGY ILYEN PITI CCCCIRKEFOGÓ OLYAN ISzMERETLEN DOLGOKKAL MINT AZ UDVARIASSzÁG, VAGY AsZ ILLEM?! Exmemoriam!
Fekete Ibolyát olyan hirtelen érte a támadás, hogy védekezni se tudott. Viszont megtette ezt helyette az eddig az asztal alatt rejtőző Nso Csi01. Hirtelen a védtelen Ibolya elé ugrott, és egy "Suvickus!" kiáltással pálcájával Piszon (Pardon, Piton) Professzor Úr szájába célzott. A tanár mondatát be se tudta fejezni, mivel egy szappan, egy kefe, és egy vödör táblamosó víz hirtelen a szája tisztára mosásán kezdett foglalatoskodni.
-FUTÁÁÁS!-kiáltotta Nso Csi01, és karon fogva Ibolyát, már rohantak is végig a folyosón, egyenesen a klubhelység felé.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat