Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sirius naplója


Fekete Kutya [132556 AL], gazdája Sirius
Harmadik fejezet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/132556
Harmadik fejezet

Sípszó. A csapatok felszállnak seprűikre, és az újabb sípszóra a magasba lendülnek. Illetve csak lendülnének, mivel Mr. James Potter, aki történetesen a fogó szerepét játszotta, két méterrel a föld fölött lebegett, és segítségért kiáltozott, valahogy így:
-SEGÍTSÉÉÉÉG!TÉRISZONYOM VAN, TÚÚÚL MAGAS, SZEDJENEK LE INNEN, SEGÍTSÉÉG!
Majd elsötétült minden, illetve megvilágosodott. Mr. James Potter az ágyán ült, és szaporán levegő után kapkodott.Sirius Black (szipák) ágya közvetlen az övé mellett volt, így bizonyára attól ébredt föl, hogy Sirius csendesen (úgy 200 dcb-rel) ordítozott a fájdalomtól.
-Jól érzed magad Szipák?-érdeklődött barátja hogyléte felől Fekete Kutya, aki éppen akkor lépett be a terembe.
-A-aha. So-soha jjobban.
Ám ekkor dörömbölés (pardon, doromolás) hallatszott az ajtó felől, és megjelent egy szürke-márvány-foltos-cirmos macska, ill. egy másodperccel utána McGalagony professzor.
-Áh, hallottam, hogy egy sajnálatos baleset történt magával, Mr. Black. De ne aggódjon a kviddicsmeccs miatt, majd lesz egy beugró.....Mr. Potter, teszem azt!
Mr. James Potter nem volt túl jó kviddicsjátékos saját véleménye szerint. a bökkenő csak az volt hogy még nem is kviddicsezett, és gonodolom az utóbbi ok miatt kételkedtek a barátai nem túl fényes teljesítményében. Azonban Mr. James Potternek is volt annyi esze, hogy (a barátai biztatása ellenére) azonnnal elkezdte ecsetelni McGalgony 007-nek, hogy döntéséhez nem volt meg elég információja az ő kviddicstudásáról.
Persze mintha a falnak beszélne.
McGalagony 007 ugyanis már farkát feltarta lépegetett végig a földszinti folyosón.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat