Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sirius naplója


Fekete Kutya [132556 AL], gazdája Sirius
Tizenkettedik fejezet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/132556
Tizenkettedik fejezet

Tizenkettedik fejezet

Kabóca barátja még mindig misztikus álmán merengve baktatott lefelé a tóhoz. Ott Winnetou várta--a padon húzta a lóbőrt. Látszólag kicsit sem érdekelte sem Fekete Ibolya, sem Kabóca barátja problémája. És mivel Kabóca b. ma reggel igazán " bal lábbal kelt fel", nem sajnálta Winnetout enyhén udvariatlan és tapintatlan tréfájáért, ami pedig a következő volt: Először ( "-Leviscorpus!" ) fejjel lefelé fellógatta Winnetout a levegőbe, majd (potty) a jeges vízű tó fölött elengedte.Azonban....
Legnagyobb meglepetésére Winnetou nem pottyant bele a tóba, hanem egyszerűen rázuhant, és hason csúszott egy ideig. Eközben velőtrázó ordítást hallatott, amin Fekete Kutya nem is csodálkozott, hiszen szegény rézbőrű testvérünk eléggé megüthette magát a kemény jegen...ami mégcsak meg sem karcolódott!
Bizony, mintha Kabóca barátja észre sem vette volna, hogy a tó eközben egy méter vastag jégtakarót növesztett...de, sajnos, jogos volt. Ugyanis ez nem igazi jég volt, azt ránézésre észre lehetett venni. Mivel tükörsima, smaragdzöld színű volt a felszíne.
Rémülten hőkőlt vissza, és mit sem törődve az őt szidó Winnetouval rohnni kezdett az iskola felé, ahogy csak a lábai bírták. Félúton azonban összefutott egy csapat gonosz tekintetű mardekárossal, akik elől sajnálatosan nem tudott kitérni.
-Héhéé! Kabikám, állj meg egy szóra!-vonta félre őt a sorzáró vele egyidős mardekáros. -Nem láttad Piszon profot???
-ÖÖööö...tudtommal a...a gyengélkedőn van...legurult a lépcsőn és megütötte a sípcsontját, majd Hóborc egészen véletlen ráejtett egy szekrényt...tele súlyos könyvekkel!-próbálkozott Kabóca b. ügyetlenül.
-Mi? Jha. Akkor nem zavarom. Amúgy McGalagony (007) beszélni akar veled---JÉZUSOM! Mit akar Winnetou azzal a tomahawkkal??!
Kabóca b. már tudta, hogy itt kell abbahagynia a mardekárossal folytatot beszélgetést...mivel Winnetou egyenesen felé tartott kezében lengetve hatalmas tomahawkját.
...Folytatása következik!...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat