Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sirius naplója


Fekete Kutya [132556 AL], gazdája Sirius
Negyedik fejezet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/132556
Negyedik fejezet

Negyedik fejezet

Fekete Kutya ereiben megfagyott a vér,és arcát elöntötte a forróság. De Mr. James Potter nem is...nem is kviddicsezett még! Hogy lehet McGalagonynak ilyen lehetetlen ötlete??! Fekete Kutya őszinte rajongója volt McGalagonynak, mivel eddig akármilyen hihetetlen tippje volt a kviddicscsapat edzése terén, mindig győzelmet arattak a többi ház felett. De miért érzi, hogy dühében meg is átkozná legjobb barátját?
Aztán hirtelen erős szúrást érzett a halántéka táján, majd...bumm. Nem tudott a talpán maradni. Mintha egy meleg vizes medencében úszna, de elfogyott a levegője...fel akar jönni, de mintha jégfalba ütközne...nincs levegő, nincs visszaút...két kezével püföli az erős falat...de már nincs több ereje, és visszazuhan a mély sötétségbe...
Dupladurr professzor elég felzaklatott léptekkel közeledett a folyosón.(és természetesen durrogás kísérte őt) Odasietett az ebédlő előtt álldogáló kis csapathoz, és mivel más értelmes mondat nem jutott az eszébe megkérdezte:
-Ti mit csináltok itt? (Durr, durr)
(egy diák előlép)
-Öööh...Mr. James Pottert lá--(Dupladurr a szavába vág:)
-Hol van Winnetou01, Fekete Ibolya, Nso Csi01, Mr. James Potter, Kabóca barátja és Sirius Black (Szipák) diákok? Azonnal (durr!) Szükségem lenne (durr!) rájuk' (DurrDURR!)
-Itt vagyunk, Dupladurr prof!-álltak föl az imént említet tanulók.-Valami gond van?
-I-(durr)Igen! Nagy (durr) gond van...éppenséggel...Meg(durr)Purcant egy diákunk! Ez nagyon rosszat fog tenni a sajtóhíremnek! (És pózolni kezdett egy éppen arra szárnyaló varázs.kamerás bagolynak) Kövessetek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat