Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
BMV(bele minden vacakot!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
BMV(bele minden vacakot!)

Biztos van pár dolog amit meg akartam írni, de most kihagyom, mert nem emlékszem rá!
Barátommal immár 5 hónapja együtt vagyok és szuper! Néha már házaspár szeretnénk lenni. Kissé agyament dolognak érzem, de mindegy!
Szünet előtt voltunk szakkörrel Pesten. Három órát mászkáltunk a természettudományi múzeumben, majd leszakadt már a lábam, de megérte.
Fő célunk a szárnyas dinók kiállítás volt. Ott az egyik kép melletti szövegben találtam egy ilyet =>"mai modern madarak"! Ez kb olyan mint az intelligens mosóporok!
Utána a Planetárium következett. Az előadást amit néztünk már sokadszor láttam de azért jó volt. Eltekintve a mögöttem ülő, gaz kisiskolástól aki focilabdának nézte a székem támláját.
Szabadidőben a Westend tetján ücsörögtünk. Nyugi volt a nyüzsiben.
Visszafelé a MÁV nem tette ki a helyfoglalásunkat és egy dohányzó kocsiban jöttünk vissza. Olyan dohányszagom lett, hogy barátom el is fintorodott tőle!

Szombaton Rékáékhoz mentünk névnapozni. Bendegúz nagyon édes volt! Közölte a morzsás terítőre hogy piszkos! Aztán mikor mentünk el megfogta a kezem és vitt volna be a szobájába hogy játszak vele és nem akarta megérteni hogy nekem el kell menni!

Vasárnap kocsiban döcögtünk a temetőkbe. Eldöntöttük tesómmal hogy nekünk tiszta kősírunk lesz mert elegünk van addól hogy a síroknál folyton kapálni kell.(nem nekünk de akkor is)
A család elképedt hogy ellopták a telefonom még 20-án, de már megvan milyen lesz az új és apuét használom míg meg nem kapom azt!

Először úgy volt hogy csak használt mobilt kapok. Kerestünk is barátommal, tökre örültem. Erre apa közölte hogy ennyi erővel vesz egy újjat, mert árban nincs sok difi.
Ez idáig jó, de olyan mérges lettem! Mivel már megint az van amit ők akarnak. Jó amit akarnak, de akkor is! Győlölöm ha nem hagynak dönteni! Hogy akarnak így egy felelősségteljes embert kapni?

A mandala láz még tart, csak a filctollaim kezdenek kifogyni!

Tegnap találkoztam egy új ismerősömmel, Tamással. Isteni tali volt. Újra egy csodálatos embert ismertem meg.
Egy érzékeny, szeretnivaló, másokra is figyelő egyént, aki a végén még rokkert csinál belőlem!
Isteni zenéket mutatott!

Még hétvégén katunk nagynénémtől új ruhákat! Tök szépek, divatosak, elegánsak! Nagyon örültünk nekik!

na ennyi elég!
Remélem mindenki kiváncsisága ki van elégítve! Még a tied is Regina!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat