Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
nyár elején

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
nyár elején

A géppel már minden rendben, de kell egy erősítő ahhoz hogy minden adó jól jöjjön. Apa szerint ez ebben a hónapban meglesz. Szépen pótolgatom az információkat és a képeket. Lassan minden pótlódik!
Dúl a szerelem! Úgy szeretem, olyan közel érzem magamhoz...Holnap megyünk és nézzük a Shrek 2-t.
Nemsokára Abádszalók! Olyan jó lesz! Nagyon várom! Egyedül fogok utazni! Anya teljesen frászban lesz!-főleg hogy Dani, a barátom visz ki a buszhoz és jön értem az érkezéskor a vonathoz.
Azért is várom nagyon a nyaralást mert ez lesz az első nyaralásom szülők és más felnőttek nélkül.
Remélem Z.Daninak, a barátomnak és levelező társamnak(és fogadott bátyámnak) tetszeni fog a szülinapi ajándék, amit csinálok neki!-Evansence és Offspring cd-t fog kapni és egy saját magam által összeállított lemezt!
Még mindig én főzök és hasonlók, igaz a héten Gabi, a hugom már segítgetett valamennyit!
A startrandin, ahol Danimra rátaláltam két hónapja, rám akadt egy csávó, aki 100 valahány km-re lakik tőlem és állítja kitart addig míg vége lesz a kapcsolatomnak a mostani párommal, de ez soká lesz szerintem és nem hiszem hogy fog tudni ennyit várni és én sem érzek iránta most semmi különösebbet!, habár lehet hogy fogok,de erősen kétlem ezt!
Na mindegy, a csávó jófej, vices, vagány...amíg nem szemétkedik addig oké.
Múlthéten egyedül voltam itthon apuval mert anya munkaügyben elutazott egész hétre és Gabi vizitúrán volt. Tök király volt! Minden nyugis volt, semmi egrecíroztatás...!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat