Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Egy utolsó nagy ordítás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Egy utolsó nagy ordítás

Ennek már rég ide kellett volna kerölnie, de csak most jutottam idáig!

Egy utolsó nagy ordítás

(Tibihez)

Mit akarsz még te szerencsétlen? Fogd már fel, hogy nem vagyunk egymáshoz valók!
Mit akarsz még hallani? Mit vágjak még a fejedhez, hogy végre elhidd, hogy nem kegyetlenkedek veled és sose ez volt a célom!? ....... Tudni akarod a teljes igazságot?
Hát jó, legyen!
Nagyon jól tudtad, hogy több srác van versenyben értem, és mégis lekurváztál, miután nem téged választottalak! Az első találkozáskor értelmesnek gondoltalak, még a másodikkor is, csak azt nem tudtam megítélni, hogy lesz-e ebből valami!-16 évesen talán nem nagy bűn, függetlenül attól, hogy mennyire gondoltam magam érettnek!- Ezért csókoltalak meg. Nem volt egy nagy durranás a csók, nem volt meg benne az a bizsergés, amit kerestem. Persze éreztem, hogy ezt nem közölhetem rögtön. Aztán jöttek a hülyeségeid, hogy menjek veled meg egy csapat fiúval szombathelyre (egyáltalán mi van ott, amit érdemes látni?) osztály kirándulni, mikor alig pár napja ismertelek és egyáltalán…. Te se gondolhattad komolyan! Itt kell megemlítenem, hogy anyám nem tudott rólad sose, és ha rajtam múlik, akkor nem is fog!- mindig a szülői tiltás a legjobb kibúvó, ezt tudhatod!= akart veled menni a halál!- Következő hülyeséged az volt mikor felhívtál egyik reggel hat körül. Még mindenki aludt, még jó, hogy mamám vette fel, és anyunak bemeséltem, hogy a barátnőm volt, aki hívott, mert nem tudta lesz-e első óránk…! Ott sírtál nekem, mint egy ovis, akinek hiányzik az anyja, pedig mindössze két napja nem láttál. Súlyos! Aztán jöttek a nyálas és idegesítő sms-eid, a sok, 100, 1000, 10.000, 100.000, millió, billió puszival és csókkal, meg azzal hogy a csillagokat is lehoznád nekem az égről!- bleee!- Az egyik ilyen förmedvényt épp egy töri óra közepén kaptam meg, de csak a végén olvastam el. Mentünk fel matek órára és én csak annyit tudtam mondani a barátnőmnek, hogy válaszolja ezt meg azt neked, én pedig mentem a wc-re mert felfordult a gyomrom, majdnem hánytam tőled, rém ideges is lettem. Barátnőm teljesen elhűlt mikor meghallotta hogy mi volt, el se tudta képzelni, hogy ilyen is megeshet! Aztán az osztálykiránduláson is felhívtál, rohadtul nem akartam veled beszélni! Az ofőm meg ott állt mellettem, és nem értette mért baj, hogy felhívtak! Csak azért baj, mert nem az hívott, akit én vártam, hogy hívjon! Aztán az éjjel álmodtam, ezt akkor el is mondtam neked. Egy búra alatt voltunk, idilli kép volt. Én fel akartam kelni a padról, de nem engedtél. Valahogy elszabadultam a kezedből és futottam el, de a búra, amiről addig nem tudtam, nem engedett. Borzasztó zaklatott lettem, úgy éreztem, megfulladok és szédülök. Ekkor ébredtem fel.
Ezek után szakítottam veled (ha lehet annak nevezni) és a nyár folyamán összetalálkoztunk kétszer a Stefánián. Ezek után e-mailben megkaptam, hogy kurva vagyok meg így meg úgy. No komment! Te se vagy különb, te érzelmi zsaroló! Szeptemberben, miután szakított velem Peti, ismét megjelentél. A fene egye meg a kedvességemet! Akkor se volt könnyű lerázni téged! Utána hosszú évekig nem hallottam felőled. Még jó! Közben regisztráltam iwiw-re és megtaláltalak téged is, de szándékosan nem jelöltelek be, féltem, hogy megint nem tudlak levakarni és az idők folyamán, hogy is mondjam, megutáltalak. Láttam csajod is volt. Aztán mikor összefutottunk a TIK-ben, én észrevettelek, de szándékosan tettettem, hogy nem. Majdnem sóbálvánnyá váltam mikor megszólítottál, azt hittem észre se veszel, vagy ha igen, akkor se szólítasz meg! Utána féltem, ezért vacilláltam a ráérek-e kérdésben.- irtó átlátszó volt szerintem- Kár volt engednem, meg azt hittem beszéltetni fogsz végig, és hogy megváltoztál! De tévedtem, mint az msn-en kiderült!
Azért volt az egész hajcihő, mert nőt akartál magad mellé? –gondolom nemrég hagyott ott a csajod!- De mért futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel? Ez a busz már elment rég! Ezt a vonatot már nem állíthatod meg! Igazán tudhatnád, hogy a felmelegített káposzta nem jó tészta!- főleg nem a mi esetünkben!- Mégis mit vártál? Hogy „rájövök” nagy baklövésemre és még mindig szeretlek? Kac-kac! Ennyire hülye ne legyél!
A semlegesen érzek irántad mondaton, szerintem felesleges volt megsértődnöd! Mégis mit vártál?- azt hogy ennyi év után boruljak a nyakadba, hogy „drága egyetlenem, de jó, hogy látlak!” vagy mi?- Te még mindig szeretsz vagy csak jobb híján voltam kéznél? Ha igen, akkor ez már beteges! Az oké, hogy a végzet asszonya vagyok, de ennyire? És ha még mindig engem szeretsz, akkor rútul elbántál a csajoddal! Nem csodálom, hogy Rita is beszüntette veled a csetet! Több esze volt, mint nekem, vagy őt se hagyod békén?
Ezúton nyomatékosan megkérlek arra, hogy jövőben a viszonyunk csak utcai köszönésre terjedjen ki! Én be fogom tartani, remélem te is!
Jó volt kiírni magamból ezeket. Közben elképzeltem, hogy üvöltök veled, mint egy sakál és nem hagylak szóhoz jutni. Bevallom jól esett! Remélem észhez térsz! A msn-en ellőtted az utolsó esélyt arra, hogy köztünk szimpla, normális baráti viszony legyen, csak hogy tudd!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat