Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Marcell 2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Marcell 2

Kissé vergődtem, hogy kéne/nem kéne rámoccanni, sokat gondoltam rá, kicsit szenvedtem, de rájöttem nem nekem való. Állandóan csak megbántanám és a végén én küldeném el, ezzel jó nagyot tiporva abba az érzékeny, sőt túlérzékeny lelkébe. És mint múltkor(2 éve) Tamással, most sem fogok ennyi időt eldobni, meg azt ami utána jöhet!-főleg nem úgy hogy pofára esek/eshetek. Van egy másik dolog is amiért végképp nem, igaz kissé zizi érv, de a jövőévi horoszkóp azt írja Danitól végre nem fog olyan távol állni a házasság gondolata és énnekem nagy szükségem lesz rá az esetleges nehézségek miatt és rájövök ő az aki igazán szeret és szeretett és én is őt szeretem és szerettem igazán.
Aztán a héten szerda délutántól úgy tűnt becsajozik. Pénteken meg is volt a randi, láttam másnap futólag a trolin, jól nézett ki, vidám volt. Most beszélek vele és hát nincs meg benne a szikra a csaj iránt, de azért több mint a semmi.
Elvágott minden szálat az eddigi életével, felégetett maga mögött mindent, hogy úgy mondjam. Jót tett neki, már nem akar öngyilkos lenni!
És a másik hogy én se akarok már tőle semmit, pedig még mindig nagy az érdeklődésem iránta, de ő új ember és velem csak a szokásos dolgok történnek, ami meg vele történik és megtudom az nem ez a kategória, tehát beszélek róla, bár Dani miatt igyekszem nem túl sokat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat