Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Mit gondoljak?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Mit gondoljak?

Loholtam ma fizikára. Minden egyes belépő zajára tekeredtem hátra, de egyikük sem Márk volt. Számba vettem minden eshetőséget.
Az iwiw-es e-mailre nem válaszolt. Mert 1. lusta, 2. nem szokott, 3. nem tudott mit írni.-fiúk és az elillanó fantázia ismert jelenség-
iwiw-en nem igazolt vissza. Mert 1. gondolkodik, 2. le se szarja, 3. észre se vette(ha nem kér róla külön üzit és nem hajtja le a kezdőlapot az aljáig nagy a sansz hogy nem veszi észre a kijelentkezés melletti függő kapcsolatok feliratnál levő számot.)
Órára nem jön mert 1.köt.prog.-ot ír, 2. zh-ra készül, 3. óraütközése lett, 4. lóg, 5. engem nem akar látni (bár ezt a 15.-i kijelentése után kétlem).
/ a sorrend nem számít/
Óra után elég lehangolt voltam, meg órán is és észre is vették az ismerőseim. Szerencsére tereltem, hogy álmos vagyok mert uncsi volt az előadás.
Azon gondolkozom, hogy írok neki még egy e-mailt és számon kérem rajta az adott szavát.-le van írva és őszinte volt, láttam a szemén!- De nem tudom ehhez jogom van-e vagy esetleg megijed-e tőle, hogy ilyen határozott vagyok, nem lesz-e az az érzése, hogy nyomulok/tapadok rá.-igaz nem tűnt ijedős fajtának. Inkább taktikus, fineszes- Úgy gondolom igyekeznék magamat " hülyének" beállítani, hátha ezzel lehet rá hatni. De előbb lecsapok rá szerdán a mindentudás előtt és megkérem üljön mellém és rákérdezek a cuccra. Ha nem járok sikerrel akkor jön csak az e-mail.
Én tényleg csak egy új ismerőst akarok, egy eddig szimppi embert jobban megismerni. Ez olyan nagy kérés?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat