Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Marcell

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Marcell

Marcellel már az első tesi (tánc) óra előtt találkoztam, együtt értünk oda és kerestük a bejáratot. Utána nem beszéltünk és táncospárjának se választott. Ezt barátnőmmel a kurzusfórumra tett beírásaiból ítélve jobbnak is láttuk, kissé nyálas volt és mintha rajongott volna a tanárnőért, akiért mi nem.
A gólyabálon találkoztunk és kérdezte táncolna-e vele valamelyikünk, mert semmit nem tudtunk arról hogy mi táncolunk-e nyitó táncot vagy hivátásosok. Végül az utóbbi lett, így a tánc átttolódott az est további részére. Közben végig velünk volt, mert szegény egyedül jött és a csaj, akit ismert az hamar le is lépett. Közben azért el-el tünedezett de mindig visszajött és hát én is hívtam hogy legyen velünk, ne egyedül.
Szóval táncoltunk, Dani egész jól tűrte.-ígyekeztem azért vele is sokat táncolni, de sajnos szegénykém pocsék táncos, olyan mint valami ólomkatona és nem is lép, hanem ugrál és mintha helyben futna, egyszóval szörnyű.- Legtöbbször úgy táncoltunk hárman, mintha egy háromszög csúcsain álltunk volna és így néztünk egymás felé. Néha Marcell elkapott és forgatott picit, aztán rögtön visszaslisszoltam és táncoltam Danival is. A legjobb az volt hogy nem Marcell taposta az én lábamat, hanem én az övét! Igaz jó magas gyerek, 190 cm biztos van és ehhez hanyas tappancsa van azt nem tudom, de nagy. Egész jól táncol, bár néha olyan hírtelen forgatott és váltott írányt, vagy lépést, hogy alig tudtam követni. Attilát viszont nem körözi le! Olyan simulékony és laza, természetes, senki nem tud lenni, vagy Attila csak jól lekövette, amit én csináltam, de akkor is No.1.! Sajnos danit viszont 100x is lekörözi!
Daniban megvan minden: gyengédség, figyelmesség és egyebek, de a tánchoz és az irodalomhoz fű.
És ez az ami 2 éve Tamásban is vonzott és ami Marcellban most vonz.
Kicsit éreztem, hogy Marcell rámhajtott, de még elalvás előtt megbeszéltük Danival, hogy szerinte nem, szóval kussoltam. Egyszerűen annyira szorított magához egy tánc után, én meg adtam neki egy arcrapuszit, hogy engedjen már el.-lehet hogy kár volt, de utána elengedett.-
Kicsit azért félek tőle, mert elolvastam iwiw-en az adatlapját és a magáról szóló leírásban rábukkantam a ragaszkodásra, ami nem jó.-legalábbis az én szempontomból, mert kicsit túlzott-
Kisért a sors.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat