Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
2006-10-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
2006-10-15

Rég írtam mert egyes illetéktelenek megtalálták a naplómat, elolvasták és utána róla kérdezgettek. Tudom hogy ez nyilvános napló de cseszegetni akkor se kellett volna vele, meg kifaggatni az egészről, olyanokról amit úgyis tudtak vagy nem rájuk tartozott. :P na mindegy!

Azóta leérettségiztem, van egy angol közép C-m és majdnem egy német nyelvvizsgám is, meg felvettek az egyetemre földrajz szakra. Most ezt nyűvöm. Néha tök jó, máskor utálom és fárasztó, főleg a kedd és a hétfő, de nem azért mert hét eleje van, hanem mert 9 ill. 10 órám van egy nap. Szerdán már csak 3 órám van, csütörtökön smemi sincs és pénteken reggel is csak tesi van.
Az emberek jó fejek úgy nagyrészt, vannak viszont idegesítő, tudálékos csajok és a csávók nagy része túl elvont és méla.

Danival még mindig együtt vagyok, már lassan 2,5 éve. Anyuék még mindig diákszerelemnek hiszik és ez bosszant, mert néha úgy érzem ő lesz a férjem. Viszont még semmi esetre sem akarunk esküvőt, majd 5-6 év múlva vagy talán még késöbb. nem akarok úgy járni mint egy volt osztálytársnőm, hogy ilyen fiatalon már elvált!

Szervezünk most általános iskolás osztáyltalálkozót, aminek a szervezése kissé lassan halad, mert nehéz összeszedni az embereket és akit meg érdekel az nem tud se gíteni és nehéz megtalálni a közös nevezőt. De nem hagyom dugába dőlni ezt az egészet, ha már ennyi munkám van benne!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat