Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Karácsony

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Karácsony

Miért ünnepekkor van a vizsgaidőszak? Ha nem most lenne esküszöm még karácsonyi hangulatom is lenne és lenne időm lelkiismeretfurdalás nélkül ajándékot venni!
Igaz lelkiismeretfurdalásom nem csak az "időpocsékolás" miatt van, hanem azért is mert másfél éve ebben a hónapban kapott anya először fizetést és hozzá voltam szokva hogy nem futja semmire, most meg karácsonyi ajándéklisták röpködnek körülöttem. Azt se tudnám miből vegyek ajándékot, ha nem kaptunk volna az egyetemtől beiratkozási támogatást. Az is csak 7000 Ft és nekem 8 embernek kell ajándékot vennem, ami a mai árak mellett kissé necces.
De ez a pénztelenség is bosszant! Most se vagyunk még kint a szarból. Fut a diákhitel, apa még októberben azt mondta lehet hogy karácsonyfa se lesz. és ezek után legyenek nekem kívánságaim?!
Annyira nem fér össze még nekem ez a karácsonyi költekezés a szűkös anyagi helyzetünkkkel.
Igazából voltak nekem kívánságaim: pendrive, Agatha Chrisztie könyvek és macskás képek/dolgok. De az utóbbi kettőt már unják venni nekem, pedig gyűjtöm. Szóval bóvlinak és gagyinak van kikiáltva. Kényszeremben felírtam a listára egy csomó ruhát, esernyőt meg mandalás könyvet és filcet. ez utóbbi kettő, hiába a hobbimhoz tartozik, megint csak a bóvli kategória lesz, amire nem szívesen költenek.
Én meg nem tudom mit vegyek a családnak.
Az idegbaj kerülget és tanulni is kéne!
Grrrrrr!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat