Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Bálint nap előtt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Bálint nap előtt

Először is a képregény jó lett! Bár kínosan éreztem magam az osztály előtt mikor bemutatta tanár úr.
A biosz tz 5-ös, a töri 4-es lett. Félévi átlag pedig 4,21, detto mint a tavalyi.

Félév után örültem hogy élek. Ilyenkorra vitamin és energia szintem nullára csökken! Még jó hogy jövőhéten egy hét szünet lesz!(Síszünet) Olvashatok látástól vakulásig!/Standhal, Balzac, Flaubert, Dosztojevszkij és pár novella/
Kaptunk új némettanárt. Hát amilyen öreg, olyan pörgős az órán, meg sem áll, mintha űznék!
Ismét voltam kiállításon a Hangárban, na persze nem egyedül, hanem barátommal. Eljött velem az esküvős kiállításra, mert én elmentem vele az autósra még az ősszel. Természetesen mindenki jegyespárnak nézett minket és szórólapokkal bombáztak. Szép ruhák meg miegyebek voltak, de az áruk az horribilis volt! Az ékszerekről nem is beszélve! Mind ormótlan nagy volt, nem voltak szép, pici szolid darabok!
Kis drágámnak jövő vasárnap van a születésnapja és egy napra rá Bálint nap van! Természetesen két ajándékot kap, nem "rövidítem meg" ezzel! Sütök neki almáspalacsintát és varrok neki egy szivecskét!
Nagy meglepetésemre szeret kézimunkázni, pl: szőni. Tegnap este gyöngyöt fűztünk! Anyukám totál hülyének nézett hogy viszem hozzá a gyöngyöt! Fiúktól ez szokatlan, de ha szereti én nem ellenkezek!

Szakkörrel voltunk teaházban. Nagyon hangulatos kis hely! A tulaj szívvel, lélekkel csinálja, nagyon szívügye az egész! Szerintem nem drága hely. Danival is voltunk már ott.

Csütörtökön farsangi buli volt a suliban. Sokkal jobb volt mint a gólyabál!(ott pocsék volt a diszkó!) Tombolát is vettünk és nyertünk is bonbont! Beöltözni nem volt kötelező. Én akartam, de anya elvette a kedvem tőle mert égőnek nyilvánította az ötletem és ha nem az van amit ő akar akkor isten tudja meddig hallgathatom milyen ügyetlen, gyakorlatiatlan, és égő voltam akkor.........szóval csak feketébe öltöztem, mert eredetileg macska akartam lenni. De eleve barna macska akartam lenni! Csak megint lebeszéltek mert nem vagyok hajlandó a szemrehányásokat hallgatni! Szóval valami iszonyatos sminkkel(ami szép volt, csak nem én voltam) feketében, beöltözöttnek éreztem magam! Az este első felét ez el is cseszte.
más nincs.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat