Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Minden csaj figyelmébe!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Minden csaj figyelmébe!

Sziasztok!

Szerdán a TIK-ben ültem és számítógépeztem. Egyzsercsak megláttam Tibit, de igyekeztem jól belebújni a gépbe, hogy ne lásson meg! de sor szélén ültem, így elkerülhetetlen volt... Először elhúzott mellettem és leült hátul gépezni, de mikor jött ki én még ott ültem és megszólított. Tök természetes volt, azt hittem normális lett, nem volt a szemében az az örült csillogás. Kérdezte ráérek-e, beszélgetnék-e vele. Elkezdtem félni, de igent mondtam, megvárt és elkísért a troliig. INkább nem szólaltam meg csak arra válaszoltam amit ő kérdezett és néha igyekeztem közlékeny lenni. Megtudta hogy föci szakon vagyok elsős és épp a hidrológia házit szedtem le netről, meg hogy 2,5 éve csávóm van és hogy az elérhetőségeim ugynazok, meg az iskoláról beszélgettünk.

na csak hogy mindenki értse: 3 éve, több sráccal ismerkedtem meg újsághírdetés alapján és ő is köztük volt. Először jó volt vele beszélgetni, meg másodszor is. Aztán hirtelen ötlettől vezérelve megcsókoltam, amit nem kellett volna, itt szabadult el a pokol. Elkezdett hozzám ragaszkodni, alig bírt ki 2 napot nélkülem, azt találta ki 3 randi után hogy menjek vele osztálykirándulni, még jó hogy anyámra hivatkozva kimentettem magam, folyton sms-t írt és ilyenek voltak a végén: 100/1000/millió csók/puszi vagy imádlak............. hányinger.-egyszer tényleg rámjött egy ilyen sms után- Akkor elküldtem... de egyik nap hajnal 6-kor sírva hívott fel hogy így meg úgy nem bírja. felkeltette az egész családot, nem győztem kitalálni, hogy téves. Anyáék nem tudták hogy milyen módon ismerkedek és kikkel. Aztán én randizgattam másokkal és összejöttem egy csávóval, akivel egyszer vagy kétszer láttuk egy másik csajjal, de egyszer ő is látott minket és utána kaptam pár kurvázós, anyázós e-mailt. Aztán szeptemberben találkoztunk és elmondtam neki mi bajom vele: a ragaszkodás. utána békén hagyott egészen mostanáig.

Ma msn-en rámklikkelt és megkérdezte hogyan érzek iránta mondtam semlegesen, erre bepukkadt. Később megkérdeztem mi baja, azt mondta hagyjuk. A fejéhez vágtam hogy sejtettem hogy ez lesz. Azt írta hagyjuk békén egymást, én meg mondtam, hogy akkor örökre, azt mondta ahogy akarom... letiltottam msn-en, iwiw-en töröltem ismerőseim közül...

Többet soha a büdös életben szóba sem állok vele! Átnézek rajta ha látom majd valahol!

Minek hánytorgatni a múltat, főleg egy agyonrágott témát? Mit ér mégegyszer hallani ha ugyanazt mondom el neki! Főleg mert volt egy másik csávó akinek ugyanígy összetörtem a szívét, az is próbált velem kapcsolatban maradni de nem hagytam. Ő nem volt ragacs, és nemrég egy csajjal láttam, aki félreérthetetlenül a barátnője volt. Ő túllépett rajtam és az emlékemen. Neki sikerült, Tibinek miért nem?
Néha fekete özvegynek érzem magam.-tudjátok a pók, aki élve eszi meg a hímet!- De amúgy normális vagyok én, csak túl vajszívű és ezek az emberek kihozzák belőlem az állatot!
Ezek a csávók, nevezzük őket ragacsoknak nem normálisok! Lányok az ilyenektől óvakodjatok, mert egy percig se lesztek egyedül és féltékenységi jelenetek is garantálva lesznek! Mintha egy búr aaltt élnétek vele egy unalmas idillben! ÓVAKODJATOK TŐLÜK!!! Kiborítóak és sok bosszúságok okoznak!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat