Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
szept.15. MÁRK

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
szept.15. MÁRK

Ezen a ronda esős napon, mikor épp arra vártam a padon feküdve hogy elkezdődjön végre az előadás, egyszer csak megszólított egy srác és megkért mondjam el mi volt az előző két órán mert ő csak most vette fel. Elmondtam neki és ahogy beszéd közben őrá néztem, szimpatikus lett. Mivel az egyetlen ismerősöm, szaktársnőm, nem jött, így lekéredzkedtem mellé. Váltottunk pár szót az időjárásról meg Bolognáról(nem a város), aztán bejött a tanár. "Enyhén" volt csak más a külseje, mint előző héten.-levágatta a haját normál hosszról 2cm-esre és felállította zselével. Újdonsült ismerősöm hangot adott megdöbbenésének, hogy milyen tanár lehet, ha ilyen síri kuss lett. Mondtam neki, hogy nem szigorú ő, csak mindenki megdöbbent a frizuráján, amit szerintem fogadásból vágatott le és hord most így zselézve. Ha ő akart a személyiségén változtatni, vagy hogy mondjam, az nem jött be neki, mert az összhang az zéró, ugyanis abszolút nem tud erélyes lenni és sokszor hebeg-habog.-na róla elég ennyi-
Elkezdődött az óra. Próbáltam figyelni de nem ment, 6 óra alvással nem is csodálom, elkezdtem hát tekingetni. Láttam újdonsült ismerősöm sem figyel mindig, valamit firkált. Gondoltam megkérdezem mit, kitéptem egy lapot a füzetből és ezzel indult a levelezésünk. Egész órán leveleztünk, kiderült hogy informatikus és Márknak hívják meg Kanizsáról jött és előzőleg Veszprémben tanult, de ott túl kevés volt a lehetőség, ezért átjött Szegedre és nagyon szeret itt.
Figyeltem a szemem sarkából mikor írt(milyen lendületes, apró betűs írása van, ami mégis szép és olvasható) és mikor olvasta az írásomat, mosolygott. :)
A tanár rendes volt, mert visszaadta azt a 10 percet amit az előző két héten elvett, de én most elátkoztam ezért a 10 percért. Félbe lettünk szakítva! Kellett volna még az a 10 perc!
Úgy váltunk el, hogy viszlát a jövőhéten, ha jössz órára.
És csak ez az egy közös óránk van. :(
Istenem mit nem adtam volna azért, ha nem kell órára rohannia és maradhat még!
Este megszállottan kerestem iwiw-en, bár a vezetéknevét nem tudtam.-utóbb jöttem rá, hogy meg kéne néznem a fizika óra kurzusnévsorát, ott meglesz és reméltem nem egy tucatból kell kiválasztanom az ő nevét.- meglett a neve, szerencsére csak 2 Márk van fizikán :) .
Kövi óra kémia volt, itt már voltak barátnőim, de mindenki tele volt a saját bajaival meg a mindennapokkal, hiába akartam nem volt alkalmam elmesélni az én édes kalandomat senkinek.
Este, hazafelé jövet meg itthon is és még délután; kémia előtt, azon voltam hogy megfogjam azt az illanó képet, benyomást amit hagyott.
Emlékeztem a széles arcára, a fekete, intellektuális szemüvegére, a sötét szemeire, a hajára (amiről nem tudom hogy barna vagy fekete), arra hogy szürke pulcsiban volt és talán fekete nadrágban, hogy jobbkezes és a keze szép, ápolt és nem túl lapát.
Kitart vajon ez az érdeklődés jövő hétfőig, vagy ha nem akkor fellángol majd újra?

szept.16. Márk

Ma nem jutott eszembe "a srác fizika óráról", túlzottan el voltam foglalva. Csak este jutott eszembe Maca mandalás előadásán, mikor a festés részhez értünk. Először nem akartam festeni, de aztán mégis találtam egy szívecskés mintát és átvillant a neve az agyamon. Maca épp arról beszélt hogy a zöld az újrakezdés, a tavasz színe, amikor az villant át az agyamon, hogy akkor ezért festettem én másfél éve annyi zöldet.(nem a tavaszért, hanem Bandi miatt, mert akkor ő volt a kezdet) Ismét éreztem, hogy olyanra szeretném festeni a mandalát amilyen ő, amilyennek őrá emlékszem. Kék és fekete villant be. Érdekes egy szerelmes mandalához. Átadtam magam az érzésnek és végül lett benne piros meg rózsaszín egy leheletnyi sötétkékkel és fekete kontúrral.
Mikor Maca az elemzésben hozzám ért és mondta hogy mennyire csordultig vagyok érzelemmel legszívesebben elkiáltottam volna magam, hogy "Márk!". Csak ennyit. De nem tettem mert nem oda tartozott és záporoztak volna a kérdések a magánéletemre és Macát se akartam félbeszakítani.
Este a beszélgetés alatt is többször olyan szívesen kiszakadt volna belőlem a vágy kiáltása Márk után, de hallgattam. Hazafelé menet a sötét utcán már egyedül voltam és mertem kimondani a nevét(még mindig nem kiabálva), közben az ég felé néztem és azt kívántam bárcsak megjelenne. (természetesen nem jelent meg)

szept.17. Márk

Ma azon kezdtem el gondolkodni, hogy szeretem-e még Bandit és hogy a szemébe tudok-e majd nézni a hétvégén vagy pár héten belül úgy megyek el ahogy jöttem 1,5 éve. (egyik férfi karjaiból a másikéba estem) És ha így lesz hallgatok-e, képes leszek-e hallgatni vagy ő tudni fogja akármit is mondok, hogy mi az igazság.
Ha a héten már nem látom Márkot akkor ezzel kár törődnöm, mert leülepedek. És egyelőre kár az egésszel kínoznom magam, mert semmire sem vagyok még felkészülve, se a szakításra, se Márkra. És kb. semmit sem tudok arról hogy szeretem-e még Bandit vagy végérvényesen belezúgtam ebbe a zalai kollégistába, akinek jóformán csak a nevét tudom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat